Adli kontrole devam eden Gülşen karakolda görüntülendi

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Gülşen Geçtiğimiz aylarda verdiği bir konserde İmam Hatip liselerine yönelik söylediği sözler nedeniyle tutuklanmıştı. Hakkında yurtdışı çıkış yasağı bulunan ve en yakın karakola imza verme şartı olan Gülşen bugün imzaya gittiği karakolda görüntülendi.

Reklam
Reklam

İmam Hatip liselerinde okuyanlara yönelik kullandığı sözler nedeniyle önce tutuklanan ve ardından ev hattı ile Tahliye edilen Gülşen'in ev hapsi kaldırıldı. Hakkında Yurtdışı çıkış yasağı getirilen ve en yakın karakola imza verme şartı bulunan Gülşen bugün imza verdiği karakola gitti. Karakolda görüntülenen Gülşen basın mensuplarına açıklama yapmadı. Gülşen geçtiğimiz günlerde 50 konserini iptal ettiğini duyurmuştu.

4 gün tutuklu kalmıştı

Ünlü şarkıcı Gülşen nisan ayında çekildiği iddia edilen görüntülerde İmam Hatip liselerine yönelik sözleri nedeniyle tepki görmüş ve yapılan şikayetler üzerine tutuklanmıştı. 4 gün boyunca Bakırköy Kadın kapalı cezaevinde tutuklu kalan Gülşen ev hapsi kararı ile tahliye edilmişti.

Ev hapsi kararına itiraz eden Gülşen hakkında getirilen Yurtdışı çıkış yasağı ve karakola imza ve verme şartı ile serbest kalmıştı. Ünlü şarkıcı 50 konserini de iptal etmişti.

Karakolda imza verirken görüntülendi

Ünlü şarkıcı Gülşen bu sabah saat 08.30 sularında Levent polis merkezine gelerek imza verdi. Karakolun girişinde bulunan elektronik bölmeye parmak izini okutan Gülşen basın mensuplarına açıklama yapmadan karakoldan uzaklaştı.