Afgan kadın Madina Ghawsi tutuklandı mı? Türk halkına sosyal medyadan hakaret etmişti

TAKİP ET

Sosyal medya kullanıcısı Afganistan uyruklu Madina Ghawsi, Yayınladığı bir videoda Türk halkına ve Türkiye'ye yönelik skandal sözleri ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Afgan kadın Madina Ghawsi Ile ilgili gelişmeler sosyal medya kullanıcıları ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Çok sayıda şikayet alan video sonrasında Afgan kadın Madina Ghawsi tutuklandı mı sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen Madina Ghawsi isimli Sosyal medya kullanıcısı sosyal medya üzerinden paylaştığı bir videoda Türk vatandaşlarına ve Türkiye'ye yönelik hakaret dolu sözler sarf etmişti. Sosyal medyada infial yaratan video sonrasında Afgan kadının kim olduğumu merak edilmeye başlandı. Ayrıca sosyal medya kullanıcıları da söz konusu video yok İçişleri Bakanlığı ve emniyete şikayet etti. Afgan kadın Madina Ghawsi tutuklansın etiketi ile sosyal medyanın gündemine taşınan olay sonrası yaşanan gelişmeler de merak konusu oldu. Peki Afgan kadın Madina Ghawsi tutuklandı mı? Afgan kadın Madina Ghawsi kimdir?

Afgan Madina Ghawsi kimdir?

Sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda Türk vatandaşlarına ve Türkiye'ye yönelik skandal sözler sarfeden Afganistan uyruklu kadının kim olduğu merak ediliyordu. Afgan Madina Ghawsi kimdir? Sorusunun yanıtı sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun bir şekilde araştırılırken Afgan kadının Aksaray Üniversitesi'nde İşletme bölümünde öğrenci olduğu ortaya çıktı. Ancak Afgan kadın şu anda Türkiye'de değil Almanya'da yaşıyor.

Afgan Madina Ghawsi tutuklandı mı?

Türkiye'de Aksaray Üniversitesi'nde işletme eğitimi gördüğü öğrenilen Afgan Madina Ghawsi tutuklansın etiketi ile çok sayıda paylaşım yapılmıştı. Henüz yetkililer tarafından Afgan kadın hakkında soruşturma başlatılıp başlatılmadığını yönünde bir paylaşım yapılmadı. Ancak Afganistan uyruklu kadın zaten şu anda Türkiye'de değil Almanya'da yaşamına devam ediyor.