Afra Saraçoğlu sevgilisinin evlilik teklifini kabul etmemişti, doğum gününde yaşanan olay ise ayrılığın kapıda olduğu iddialarını güçlendiriyor… Saraçoğlu ve Demir arasında yeni bir aşk mı doğuyor?

TAKİP ET

Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde afra Saraçoğlu'na evlilik teklifi etmiş ve Saraçoğlu'ndan 'hayır' cevabını almıştı. Evlilik teklifinin reddedilmesinin ardından Afra Saraçoğlu'nun doğum gününde yaşananlar ayrılık iddiaları ve yeni bir aşkın kapıda olduğu iddialarını doğrular nitelikte!

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde Afra Saraçoğlu’na evlilik teklifi eden ve hayır cevabını alan Mert Yazıcıoğlu; Saraçoğlu’nun elini paylaşarak ‘She said no’ yani hayır dedi notunu üzerine düşmüştü. En son Afra Saraçoğlu’nun doğum günü partisinde yaşanan bir olay çiftin aralarının kötü olduğu ve Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu arasında bir aşkın alevlendiği iddialarını doğrular nitelikte! Gelin neler odluğunu birlikte görelim…

Yanındaydı, tutmadı

Geçtiğimiz günlerde doğum günü partisi olan Afra Saraçoğlu pastasının üzerindeki mumları üfledikten sonra mutluluğunu sevdikleriyle paylaşırken yanındaki sevgilisi Mert Yazıcıoğlu yerine önündeki partneri Mert Ramazan Demir’in elini tutmayı tercih etti! Partide yaşanan bu anlar kameralara yansırken Mert Yazıcıoğlu’nun yaşanan duruma bozulduğu ve yüzünün aldığı ifade çok açık bir şekilde görülüyor.

Yeni bir aşk mı doğuyor?

Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu çok yakın üç arkadaş olmasına rağmen Saraçoğlu’nun sevgilisi dururken rol arkadaşının elini tutmuş olması yeni bir aşk iddialarının ortaya koyuyor.