Afyonkarahisar'da acı olay! Aile arasında çıkan kavgada yanlışlıkla akrabalarını vurdu

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da gerçekleşen kavgada aynı aileden 3 kişi aldıkları alkol etkisiyle tartışmaya başladı. Olay yerine sonradan gelen bir başka aile üyesi ise karanlıkta kavga edenlerin kim olduğunu kestiremeyince akıllara zarar bir şey yapıp akrabalarının üzerine tüfekle ateş edip ikisini yaraladı.

Reklam
Reklam

Afyonkarahisar Bolvadin ilçesi Erkmen Mahallesi'nde gerçekleşen olayda edinile bilgilere göre mahallede bulunan bir parkta H.A., B.A. ve A.A., isimli aile üyeleri birlikte alkol alıp eğlenmeye başladı. Daha sonra grup üyeleri arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı.

Çıkan tartışma büyümesiyle çıkan kavgada daha sonra olay yerine gelen Z.A. adındaki bir başka aile üyesi karanlıkta kişileri göremeyerek yakınlarının başkaları ile kavga ettiğini düşünerek pompalı tüfekle şahısların üzerine 4 el ateş açtı. Açılan ateşte saçmaların isabet ettiği akrabaları B.A. ve A.A., yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri vurulan B.A. ile A.A.'yı ambulanslar ile Bolvadin Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Yaralıların sağlık durumları iyi
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler incelemelerinin ardından pompalı tüfeği ateşleyerek yanlışlıkla akrabalarını vuran Z.A.'yı olayda kullandığı tüfekle birlikte gözaltına aldı. Polis ekipleri tarafından başlatılan inceleme devam ederken, olayda yaralanan B.A. ile A.A.'nın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
 

Afyonkarahisar Kavga