Ağrı Doğubeyazıt'ta duruşma salonunda saldırıya uğrayan avukatı hastanede de darp ettiler

TAKİP ET

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde Adalet Sarayı'nda görülen bir duruşma sırasında Avukat Kenan Narboğa Dağlar tarafı yakınları tarafından saldırıya uğradı. Konu ile ilgili Ağrı barosuna kayıtlı avukatlar basın açıklaması yaparak saldırıyı kınadı. Saldırganlardan birinin gözaltına alındığı öğrenilirken 3 kişinin de yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Reklam
Reklam

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde duruşmadan çıkan Avukat Kenan Narboğa, dava yakınları tarafından saldırıya uğradı. Darp edilen Avukat saldırı sonucunda çeşitli bölgelerinden yararlanarak Doğubeyazıt Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak hastanede aynı olayla ilgili avukata bir kez daha saldırı yapıldı.

1 kişi gözaltına alındı 3 kişi aranıyor

Avukata saldırdığı belirlenen kişiler polis ekipleri tarafından tespit edildi. Gözaltına alınan 3 kişiden 2'si ifadelerinin ardından serbest bırakılırken bir kişinin hala gözaltında olduğu öğrenildi. Avukata saldırdıktan sonra Firar eden 3 kişinin ise aranması devam ediyor.

Ağrı barosundan kınama açıklaması

Avukat Narboğa’ya yönelik düzenlenen saldırı sonrasında Ağrı Barosu da açıklamalarda bulundu. Ağrı barosuna kayıtlı avukatlar bir basın açıklaması yaparak avukata yapılan saldırıyı kınadı.