Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent'e ünlü isimlerden büyük destek! Hepsi yanına gidip yardım çalışmalarına başladı

TAKİP ET

Ahbap Derneği'nin kurucusu ünlü şarkıcı Haluk Levent, Kahramanmaraş depreminin ardından depremzedeler için çalışmalarına devam ediyor. Ahbap Derneği ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdüren Levent'e çok sayıda ünlü isim destek oluyor.

Reklam
Reklam

Depremzedeler için yardım çalışmalarını sürdüren Haluk Levent, sosyal medya üzerinden yardım kampanyalarıyla ilgili bilgilendirmelerine de devam ediyor. Çalışmalarıyla ilgili tüm detayları tek tek paylaşan Levent, bu süreçte depremzedeler için destekte bulunan ünlülerin isimlerini de tek tek açıklayarak teşekkürlerini iletiyor. Öte yandan bazı ünlü isimler bizzat ünlü şarkıcının yanına giderek çalışmalara dahil oldu. Bunlar arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Oktay Kaynarca ve Özge Özpirinçci’nin de olduğu görüldü.

KIVANÇ TATLITUĞ VE OKTAY KAYNARCA’DAN DESTEK

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır hasar ve can kayıplarına sebep oldu. Depremin ardından yardım kampanyalarına başlayan Ahbap Derneği, depremzedeler için çalışmalarını sürdürüyor. Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in kurucusu olduğu derneğe ünlü isimlerden de çok sayıda yardım geliyor. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal, Oğuzhan Uğur, Özge Özpirinçci, Ezgi Mola, Hande Erçel, Elçin Sangu, İrem Helvacıoğlu, Zarave Melek Mosso gibi çok sayıda ünlü isim Haluk Levent ve ekibinin yanına giderek yardım çalışmalarına destek vermeye başladı.

BAĞIŞ YAPANLARIN İSİMLERİNİ TEK TEK AÇIKLADI

Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, depremzedeler için ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek açıklıyor. Yapılan tüm bağışları isimleriyle birlikte açıklayan Levent, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla yapılacak çalışmaları anlattı. İki gün içinde Hatay’a 2000 aile için konteynerler gitmeye başlayacağını duyuran Levent, ‘Okulları onaracağız. Yaşlılar için bakımevleri, rehabilitasyon merkezleri, öğrenci yurtları açacağız. Ve gün lük tüm ihtiyaçlar için bölgede olacağız. Bütçeyi en az 850 milyon TL olarak belirledik.’ dedi.