Ahmet Çakar sinek yeme videosu viral oldu! Ahmet Çakar neden sinek yedi?

TAKİP ET

Ahmet Çakar sinek yeme videosu sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü spor yorumcusu canlı yayında sinek yedi, ortalık birbirine girdi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol adlı spor programının yorumcularından olan Ahmet Çakar, stüdyoya giren bir kara sineği yakalayarak yedi. Mide bulandıran olay sosyal medyada da gündeme oturdu. Stüdyo da bulunanlar Ahmet Çakar sinek yeme videosu sonrasında gözlerine inanamadı.

Reklam
Reklam

Ahmet Çakar sinek yeme videosu bugünün en çok araştırılan başlıkları arasında yer alıyor. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol isimli programın yorumcularından olan Ahmet Çakar, stüdyoya giren bir karasineği önce yakaladı ardından da ağzına attı. Ahmet Çakar’ın bu davranışı karşısında hem stüdyoda bulunanlar hem de ekran başında izleyenler şaşkına döndü. Sosyal medya gece saatlerinden itibaren mide bulandıran olayı konuşurken Ahmet Çakar sinek yeme videosu da sosyal medyada adeta viral haline dönüştü ve en çok izlenen videolardan biri oldu. Ahmet Çakar'ın sinek yediği görüntüler haberimizin devamında...
 

Ahmet Çakar sinek yeme videosu


Beyaz TV ekranlarında futbol yorumcusu olarak Beyaz Futbol programında boy gösteren Ahmet Çakar canlı yayında yaptığı ile herkesi hayrete düşürdü. Programın diğer yorumcuları stüdyoda bulunan bir karasinekten şikayetçi olurken Ahmet Çakar sineği Yakalayarak ağzına attı. O anlarda stüdyo buz keserken herkesin ağzı açık kaldı. Ahmet Çakar sinek yeme videosu sosyal medyada da viral haline dönüştü. Mide bulandıran olay ile ilgili görüntüler binlerce kişi tarafından paylaşıldı.
   

Ahmet Çakar sinek yerken herkes hayrete düştü


Eski Hakem ve şimdinin Futbol yorumcusu Ahmet Çakar sineği ağzına attı gidip çiğnemeye başladı. Otura da stüdyoda yorumcu olarak bulunan Abdülkerim Durmaz, Rasim Ozan Kütahyalı ve Sinan Engin ise neye uğradığını şaşırdı. Gayet rahat bir şekilde sineği mideye indiren Ahmet Çakar kısa süre içerisinde sosyal medyada TT listesine girdi.