Ahmet Nur Çebi hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ı hedef aldı

TAKİP ET

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ezeli iki rakibini hedef aldı ve hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'a gönderme yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Ahmet Nur Çebi, yine gündem olacak açıklamalara yer verdi.

Reklam
Reklam

Son dönemde spor manşetlerinde sık sık yer bulan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu kez iki ezeli rakibini hedef aldı ve Galatasaray ve Fenerbahçe’ye göndermelerde bulundu. Aslında Fenerbahöe’nin de Galatasaray’ın da mutlu olduğunu öne süren Çebi, ‘Mutsuz olanlar diğer takımlar’ diyerek ezeli rakiplerini eleştirdi. İşte Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar…

BEŞİKTAŞ BAŞKANI’NDAN EZELİ RAKİPLERE GÖNDERME

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı sürerken spor manşetleri de giderek kızışan şampiyonluk yarışı ile daha da hareketlendi. Süper Lig karşılaşmaları heyecanla takip edilirken son dönemde büyük bir çıkış yakalayan ve peş peşe galibiyetlerle moral depolayan Beşiktaş’ta başkan Ahmet Nur Çebi’den dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor. Beşiktaş Başkanı Çebi, bu kez iki ezeli rakibini hedef aldı ve rakiplerine göndermede bulundu.

ERDEN TİMUR AÇIKLAMASI

Açıklamalarında Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur’a da yer veren Çebi, ‘Galatasaray Yçnetim Kurulu Üyesi Erden Timur çıktı bu ligi bitirmeliyiz dedi. TFF ceza vermedi. Biz ne desek ceza kesiliyor. TFF, Sayın Timur’u seviyor. Erden Timur, sezon sonunda konuşacağım diyor. Elinde belge varsa çık konuş. Sezon sonunu bekleme.’ ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE’YE DE YÜKLENDİ

Son yaptığı açıklamada hem Fenerbahçe hem de Galatasaray’a yüklenen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray ile Fenerbahçe’nin MHK üzerinden yaptığı atışmalarla ilgili de yorumda bulundu. İki takımın yaptığına ‘kayıkçı kavgası’ diyen Çebi, ‘Galatasaray, Lale Orta’ya söylüyor. Fenerbahçe hakemlere söylüyor. İkisinin yaptığı da kayıkçı kavgası. Aslında ikisi de mutlu. Mutsuz olanlar diğer takımlar.’ ifadelerine yer verdi.