Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları tepki çekti! Beşiktaş taraftarları özür diledi

TAKİP ET

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremlerle yasa boğuldu. Spor camiası da bu zor dönemde büyük bir seferberlik örneği sergilerken son olarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, açıklamalarıyla gündem oldu.

Reklam
Reklam

Ülkemizdeki deprem felaketi spor camiasında da acı kayıplara sebep oldu. Spor camiasını yasa boğan vefat haberleri herkesi derinden üzdü. Depremden en çok etkilenen kulüplerden Hatayspor ve Gaziantep FK ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yaptığı açıklamalarla başta Beşiktaş taraftarları olmak üzere tüm taraftarlardan tepki aldı.

KULÜPLER TEK YÜREK OLDU

Ülkemizde yaşanan büyük afetin ardından tüm Türkiye depremzedelere yardım için seferber oldu. Bu zor süreçte depremzedeler için yardım çalışmaları başlatan kulüpler de tek yürek oldu. Ezeli rakip taraftarları yardım çalışmaları için bir araya gelerek canla başla mücadele etmeye başladı.

AHMET NUR ÇEBİ’DEN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Deprem felaketinin ardından verdiği röportajla gündeme gelen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kullandığı ifadelerle tepki çekti. Hatayspor ve Gaziantep FK ile ilgili konuşan Çebi, ‘Galatasaray’ın sezon başında yaptığı açıklamayı hatırlatan Çebi, ‘Sayın Galatasaray Başkanı en başında adaletli lig istiyoruz dedi. Öyleyse bu takımlarla deplasmanda oynayıp puan kaybeden takımlar varken kendi sahalarında oynayıp lehlerine puan yazdırmak ne kadar adil olur?’ dedi.

‘GEÇMİŞTEKİ MAÇLARIN SAYILMAMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ’

Depremden en çok etkilenen kulüplerden Hatayspor, ligden çekilme kararı almıştı. Yine Gaziantep FK ve depremden etkilenen diğer kulüplerin de ligden çekilme kararları gündeme gelmişti. Röportajında bu takımlarla ilgili konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ‘1-2 tane takımımız var. Ayağa kalkana kadar bunlar maalesef ligde olamayacak. Dondurulmasını talep ediyoruz. Ancak nasıl olacağı konusunda tereddütler var. Bundan sonra onlarla oynanacak maçların sayılmayacağı gibi. Beşiktaş olarak geçmiştekilerin de sayılmaması gerektiğini düşünüyoruz.’ dedi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI ÖZÜR DİLEDİ

Ahmet Nur Çebi’nin bu açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu ve büyük tepki aldı. Bu açıklamalara gelen tepki dolu yorumların ardından bazı Beşiktaşlı taraftarların başta Hatayspor ve Gaziantep FK gibi depremden etkilenen takımlar ve diğer rakip takım taraftarlarından özür dilediği görüldü.