Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi 1. bölüm hangi gün, saat kaçta?

TAKİP ET

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi iki başarılı, çok sevilen oyuncunun başrolünde olacağı dizi merakla bekleniyor. Sosyal medya üzerinden dizinin ne zaman başlayacağı tartışılırken birçok kişi de araştırma yapıyor. Peki, Aile dizisi hangi gün yayınlanacak? Aile dizisi ilk bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Ay Yapım imzası taşıyan ve yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Cem Toluay’ın yaptığı, senaryosun Hakan Bonomo yaratıcılığı taşıyan Aile dizisi Show TV ekranlarında yayınladığı fragmanlarla çok merak uyandırmıştı. Fragmanını gören dizi severler merakla bekliyorken ne zaman başlayacağını araştırıyor. Aile dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün ve saatte yayınlanacak?

Aile dizisi oyuncuları kim?

Aile dizisinin başrolünde çok başarılı isimlerden Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ var. Canan Ergüder, Nejat İşler, Umutcan Ütebay, Ushan Çakır, Ece Simge Yurdatapan, Yüsra Geyik gibi usta isimlerle beraber Emel Göksu, Levent Ülgen ve Nur Sürer oynuyor.

Aile dizisi konusu

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Aslan isimli karakteri canlandırırken ve Serenay Sarıkaya’da Devin’e hayat verirken Aslan tanınmış bir aile olan Soykanlar’ın başındadır. Devin ise bir psikologtur. Aslan ve Devin’in aynı şekilde bir kalp kırıklığı vardır. Aslan, Devin ile tanıştıktan sonra ailede bazı dengeler değişir. Dizi aile kavramını en tartışmalı halleriyle ele alıyor.

Aile dizisi ne zaman?

Konusuyla ve fragmanıyla çok dikkat çeken aile dizisinin henüz net bir yayım tarihi yok. Ancak çok yakında Show TV ekranlarında merak eden seyircileriyle buluşacak.