Aile hekimi randevusu nasıl alınır? 182/MHRS randevu alma

TAKİP ET

Hastanelerin yanı sıra aile hekiminden randevu almak devri başladı. İnternet üzerinden sağlık ocakları için randevu almak mümkün. Sağlık ocağından nasıl randevu alınır? Aile hekiminden randevu alma nasıl olur? İnternetten sağlık ocağı için randevu alma detayları...

Reklam
Reklam

Telefon ve internet üzerinden aile hekiminden randevu alınmaktadır. MHRS sistemi üzerinden aile hekimliğine randevu almak kolay hale geldi. İnternet üzerinden sağlık ocağı randevusu alma işlemi nasıl yapılır sorusuna yanıt arayan vatandaşlara detaylara haberimizde yer verdik. İnternetten aile hekimine nasıl randevu alınır? 

İnternetten sağlık ocağı randevusu alma 

T.C. numaranız ve e-devlet şifrenizle ya da T.C numaranız ve MHRS şifreniz ile e devlet sağlık ocağı randevu sistemine giriş yapın ⇒ e-devlet aile hekimi randevu mhrs girişi.

Randevu Al kısmına tıklayın.

Aile Hekimi Randevusu Al kısmını tıklayın.

Aile Hekimi Muayene kısmını seçerek devam edin. Uygun tarih saati seçerek e devlet aile hekimi randevu alma işleminizi tamamlayın.

İnternet üzerinden randevu almakta zorlanan vatandaşlar 182/MHRS telefon numarasını arayarak da kolaylıkla randevu alabilir. 

182 hangi saatlerde çalışıyor? 

182 numaralı hat vatandaşlara 7/24 saat hizmet vermektedir. Çağrı merkezi görevlisine hızlı bağlanmak için güdüz aranması tavsiye edilmektedir. Gece çalışan sayısı az olduğundan işlem süresi uzaması bekleniyor. 

MHRS sağlık ocağı randevu alma

Mobil uygulamada aile hekimliğinden randevu almak için öncelikle mobil uygulamayı telefonunuza indirin. MHRS Hastane randevu uygulaması olarak APP Store ya da Google Play Storeden uygulamayı indirebilirsiniz.

MHRS randevu al aile hekimi uygulamasını indirdikten sonra T.C. numaranız ve uygulama şifreniz ile ya da E-devlet şifreniz ile uygulamaya giriş yapın.

aile hekimliği randevu almak için uygulama ana sayfasında yer alan “Aile Hekiminden Randevu Al” kısmına tıklayın.

aile hekim randevu işlemini tamamlamak için çıkan sayfada ” Aile Hekimi Muayene” seçeneğine tıklayın.

Daha sonra müsait tarih ve saat seçerek aile doktoru randevu işlemini tamamlayabilirsiniz.

Sağlık ocağından aşı randevusu alma 

182 hattını arayarak kolayca aşı randevusu alabilir,

Dilerseniz aile sağlığı merkezi randevu sistemi internet sayfası ya da uygulamasından giriş sağlayarak ” Aşı Randevusu” bölümünü tıklayıp ekran talimatlarını izleyerek kolayca randevu oluşturabilirsiniz.

MHRS randevu alma 182 randevu alma aile hekim randevusu alma sağlık ocağı randevu alma