Ailesini öldürüp kuzenine mesaj atmış! Esenyurt'taki katliamdan kan donduran detaylar

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde Ömer Orak isimli bir kişi anne ve iki kardeşini öldürmüş, ardından da intihar girişiminde bulunmuştu. Ömer Orak bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bir ailenin yok olduğu olayla ilgili kan donduran detaylar da ortaya çıktı. Ömer Orak, annesini ve kardeşlerini öldürdükten sonra kuzenine mesaj göndermiş.

Reklam
Reklam

İstanbul Esenyurt’ta dün akşam saatlerinde gelen aile katliamı haberi kan dondurdu. Ömer Orak isimli şahıs, annesi ve iki kardeşini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ömer Orak, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bir ailenin yok olduğu olayın ardından ortaya çıkanlar ise herkesi dehşete düşürdü.
 

Kuzenine mesaj göndermiş

Ömer Orak’ın annesinin ve kardeşlerini öldürdükten sonra kuzenine mesaj gönderdiği ve "Ben bunları öldürdüm, gelin cenazeyi alın" dediği ortaya çıktı. Olaydan sonra konuşan Ömer Orak'ın dayısı İsa Kuş, yeğeninin cinnet geçirmiş olabileceğini belirterek “Artık silahı nereden bulduysa gelmiş, hepsini öldürmüş. Psikolojik sorunu olmadan nasıl annesini öldürsün" dedi.
 

Babası 5 yıl önce intihar etmiş

İstanbul Esenyurt’ta annesi, erkek kardeşi ve hamile kız kardeşini silahla vurarak öldüren Ömer Orak hakkında başka bilgiler de ortaya çıktı. Ömer Orak’ın babası da 5 yıl önce bir binanın üstünden atlayarak intihar etmiş. Aile katliamı sonrasında hayatta kalan tek aile üyesi ise o saatlerde çalıştığı için evde olmayan Ersin Orak oldu.

Yaşanan dehşet olay sonrasında yakınları bugün cenazeleri almak için Adli Tıp Kurumu'na gitti. Olayla ilgili polis ekiplerinin başlattığı soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.