Ajda Pekkan'dan bir kötü haber daha! En az 8 hafta yürüyemeyecek

TAKİP ET

Süper star Ajda Pekkan Geçtiğimiz günlerde evinde düşerek Kalça kemiği çatlağı atmıştı. Ajda Pekkan'ın geçirdiği kaza herkesi üzerken kamuoyunda Felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay Ünlü şarkıcı ile ilgili korkutan bir haber daha verdi.

Reklam
Reklam

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri sebebiyle adı felaket tellalına çıkan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Ajda Pekkan ile ilgili kötü haberi duyurdu. Geçtiğimiz günlerde evinde düşerek kalça kemiğini kıran Ajda Pekkan apar topar ameliyata alınmıştı. Ünlü sanatçının kalça protezi ameliyatı olduğunu öne süren Onur Akay, Ajda Pekkan'ın ameliyat sonrası zor günler geçireceğine iddia etti.

En az 8 hafta yürüyemeyecek

Onur Akay Ajda Pekkan ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Doktoru, kaynamanın 3 ayı bulabileceğini ve en az 8 hafta sonra rahatça yürüyebileceğini söylemiş. Ayrıca doktoru Ajda Hanım’ın en az 2 ay sahnelere çıkmaması gerektiğini de belirtmiş”.

Çatlak değil kırık olduğunu iddia etti

Onur Akay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ajda Pekkan'ın ameliyata girmeden önce Kırık değil çatlak olmasını olduğunu söylenmesini istediğini belirterek “Değerli sanatçımız Ajda Pekkan, dün gece sabah saat 04:00’a doğru evinde tansiyonu düşünce, dengesini kaybedip kalçasının üstüne düşmüş. Yardımcıları menajerini arayarak yardım istemiş ve Ajda Hanım hemen hastaneye kaldırılmış. Kalça çatlağı olarak açıklansa da maalesef Ajda Pekkan’ın kalça eklemini oluşturan uyluk kemiğinin üst kısmı kırılmış.” ifadelerini kullandı.