Ak Parti'den merak uyandıran çağrı! Çarşamba günü açıklama yapılacak

TAKİP ET

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten herkese heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından bir tweet atan Ömer Çelik, çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok önemli bir açıklama yapacağını duyurdu.

Reklam
Reklam

AK Parti'den heyecanlandıran paylaşım. AK Parti sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak çarşamba günü herkesi ekran başına davet etti. Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup konuşmasında çok önemli açıklamalar yapacağını söyledi.

Herkesi ekran başına bekliyoruz

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik’ten herkese heyecanlandıracak bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ömer Çelik çarşamba günü grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın herkesi yakından ilgilendiren açıklamalarda bulunacağını dile getirdi. Ömer Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır."