Akaryakıt fiyatları iki ileri bir geri: Motorine yine zam geldi

TAKİP ET

Akaryakıt fiyatları milyonlarca araç sahibi tarafından yakından takip ediliyor. Petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından akaryakıta indirim haberi beklenirken dolar kurunun yükselmesi sebebiyle yeniden zam duyurusu geldi. Akaryakıt fiyatlarına iki gün önce indirim yapılmıştı ancak Bugün yine zamlı olarak satılmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Akaryakıt fiyatları gündemde sıcaklığını korumaya devam ediyor. Mazot ve benzin fiyatı milyonlarca araç sahibi tarafından Her gün en çok takip edilen başlıklar arasında yer alıyor. Bir haftada 4 defa peşpeşe zamlanan motorin fiyatına iki gün önce indirim yapılmıştı. Ancak motorin bugün yeniden zamlandı. Peki, güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Motorine 1 lira 01 kuruş zam geldi

Brent petrol fiyatları düşse de dolar-tl kurunun yükselmesi sebebiyle akaryakıt fiyatlarındaki artış devam ediyor. Motorin fiyatlarına iki gün önce yapılan İndirimin ardından bugün yeniden zam geldi. Motorine bugün uygulanan zam 1,01 lira oldu.

15 Ekim 2022 güncel akaryakıt fiyatları

Motorinin litre fiyatına bugün yapılan zam sonrasında İstanbul Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları şöyle oldu;

İSTANBUL'DE BENZİN VE MAZOT FİYATI KAÇ LİRA OLDU?

Benzin: 20,62 TL

Motorin: 27,39 TL

ANKARA'DA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 20,77 TL

Motorin: 27,55 TL

İZMİR'DE BENZİN VE MOTORİNİN LİTRE FİYATI

Benzin: 20,76 TL

Motorin: 27,52 TL