Akaryakıt fiyatlarında tabela değişti! Üst üste üçüncü zam

TAKİP ET

Akaryakıt fiyatları bu gece yarısı yeniden güncellendi. Araç sahipleri indirim Beklerken bu hafta peş peşe 3. zam uygulandı. Motorin fiyatları son zamların ardından 27 lira seviyesini yeniden geçti. Peki, akaryakıt zammı Daha ne kadar devam edecek?

Reklam
Reklam

Akaryakıt fiyatları son dakika haberleri araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Döviz kurunda yaşanan hareketlilik ve Brent Petrol fiyatlarındaki artış sebebiyle bu gece yarısı akaryakıt fiyatlarına bir kez daha zam geldi. Brent petrol ve geçtiğimiz hafta yaşanan düşüşler fiyatlara çok yansımasa da yaşanan artış anında pompa fiyatlarına yansıtıldı. Akaryakıt fiyatları ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri haberimizin devamında...

Akaryakıta bu hafta 3. zam geldi

Akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz çarşamba günü zam yapılmıştı. Motorinin litre fiyatına 1 lira 10 kuruş benzine 62 kuruş zam gelmesinin ardından dün yine motorinin litresine 1 lira 39 Kuruş benzinin litresine ise 74 kuruş zam uygulanmıştı. Peş peşe yapılan zamların ardından bu gece yarısından itibaren tabelalar bir kez daha değişti. Araç sahipleri daha yapılan iki zammı kabullenemem eden gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatına 1,53 kuruş zam geldi.

7 Ekim 2022 güncel akaryakıt fiyatları

Üst üste yapılan zamlar sonrasında motorinin litre fiyatı İstanbul'da bir kez daha 27 lira sınırını geçti. Ankara'da motorin litre fiyatı 27 lira 26 kuruş İzmir'de ise 27 lira 30 kuruş oldu.

Bugün benzin fiyatlarına zam gelmedi Ancak son yapılan zamlar sonrasında Benzinin litresi İstanbul'da 20 lira 60 kuruş, Ankara'da 20 lira 74 kuruş ve İzmir'de ise 20 lira 73 Kuruş’tan satılıyor.