Akaryakıt indirimine son 3 gün! Akaryakıt için indirim kampanyaları nelerdir? Vakıfbank akaryakıt kampanyası nedir?

TAKİP ET

Son dönemde yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. Yüksek olan akaryakıt fiyatlarından kaynaklı olarak otomobil sahipleri indirimli akaryakıtı nereden alacaklarını araştırmaya başladılar. Araç sahibi olanları yakından ilgilendiren bu konu fazlasıyla merak ediliyor. Peki, Akaryakıt için indirim kampanyaları nelerdir? Vakıfbank akaryakıt kampanyası nedir? Vakıfbank ne Worldpuan indirimi yapacak? İşte yanıtı…

Reklam
Reklam

Akaryakıt alacaklara sevindiren haber verildi. Son dönemde yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. Yüksek olan akaryakıt fiyatlarından kaynaklı olarak otomobil sahipleri indirimli akaryakıtı nereden alacaklarını araştırmaya başladılar. Araç sahibi olanları yakından ilgilendiren bu konu fazlasıyla merak ediliyor. Bundan kaynaklı olarak araba sahipleri yeni akaryakıt kampanyalarına katılarak puan kazandıktan sonraki alışverişlerinde indirim yaptırmayı hedefliyorlar. Dolayısıyla araba sahiplerinin akaryakıtları için indirim kampanyası araştırılırken bu noktada kamu bankalarından biri olan Vakıfbank’ın kampanyası devreye giriyor. Vakıfbank tarafından bir duyuru yayımlandı ve bu duyuruda benzin motorin ve LPG için indirim yapılacağı ifade edildi. Ancak bu kampanya 28 Şubat’a kadar devam edecek. Peki, Akaryakıt için indirim kampanyaları nelerdir? Vakıfbank akaryakıt kampanyası nedir? Vakıfbank ne Worldpuan indirimi yapacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

 

BENZİN MOTORİN VE LPG’YE İNDİRİM

Artan fiyatlardan dolayı zamlanan akaryakıt vatandaşların cebini yakıyor. Bu nedenle akaryakıt alacak olan birçok kişi indirim peşinde koşmaktadır. Vakıfbank tarafından duyuru yayımlandı ve bu duyuruda VakıfBank Worldcard ile 1-28 Şubat 2022 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 175 TL ve üzeri alışverişe 35 TL Worldpuan hediye edileceği paylaşıldı. Bu kapsamda puan kazanıldıktan sonra bir sonraki alışverişte benzin motorin ve LPG alımında 35 TL indirim yapılacağı bildirildi.

 

Kampanya müşteri bazında geçerli olduğu bildirilen duyuruda ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 35 TL Worldpuan kazanabileceği belirtildi. Ayrıda duyurunun devamında aynı gün gün tek seferde yapacağınız 175 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacağı ifade edildi.

 

KATILIM NASIL OLACAK?

Vakıfbank’ın müşterilere sunmuş olduğu kampanya ile yüzler gülerken, bu kampanyaya katılmak isteyen kişiler nasıl katılacaklarını da araştırmaktadır. Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlanabileceği belirtilen duyuruda BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order ve e-ticaret alışverişi, iade, iptal ve puan kullanımı işlemlerinin kampanyaya dahil olmadığı ifade edildi.

 

7 MART’A KADAR KARTLARA YÜKLENECEK

İndirimlerden kazanılan Worldpuanlar’ın ne zaman kullanılmaya başlanacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Vakıfbank tarafından yapılan duyurunun ardından kazanılan Worldpuan’lar 7 Mart 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra Worldpuan kazananlar tarafından kullanıla bileceği belirtildi. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Mart 2022 olacağı ve kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Mart 2022 tarihinde geri alınacağı kaydedildi.

Akaryakıt için indirim kampanyaları nelerdir akaryakıt indirimi Vakıfbank akaryakıt kampanyası