Akaryakıta bir zam daha

TAKİP ET

Zam rekortmeni alan akaryakıta bir zam daha gelir. Bu gece yarısından itibaren benzin ve motorine zam geleceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte küresel piyasalarda brent petrol fiyatlarında hareketlilik yaşanmıştı.Yaşanan bu hareketlilik ise pompaya yansıdı. Araç sahiplerinin en çok takip ettiği akaryakıt fiyatları oldu. Binlerce kişi “Akaryakıt, motorin, mazot, LPG ve benzin fiyatları ne kadar oldu? Benzine zam gelecek mi? Akaryakıta ne kadar zam yapıldı?” sorularını aramaya başladı. Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre, bu gece itibarıyla benzine 1.68, motorine de 1.60 lira zam  yapılası bekleniyor.

BENZİN VE MOTORİNE ZAM! 
Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre bu gece yarısı pompaya yansıyacak olan zam,  benzin ve motorine yine 1.5 liranın üzerinde etki edecek. Bu gece itibarıyla benzine 1.68, motorine de 1.60 lira zam bekleniyor.
SOSYAL MEDYADAN DUYURDU 
Öte yandan Dünya gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, sosyal medya hesabından benzin ve motorine zam beklendiğini duyurdu. Aktaş yaptığı paylaşımda benzine 1,67 lira, motorine ise 1,60 lira bu gece yarısından itibaren zam geleceğini ifade etti.

 

zam benzin motorin