Akaryakıta çifte indirim müjdesi! Hem benzin hem motorin fiyatları düşüyor

TAKİP ET

Benzin ve motorin fiyatlarına geçtiğimiz hafta gelen üst üste zam sonrasında indirim müjdesi verildi. Yeni haftanın ilk gününde akaryakıt fiyatları için çifte indirim haberi geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere hem motorinin hem de benzinin litre fiyatı düşüyor.

Reklam
Reklam

Akaryakıt fiyatlarında geçtiğimiz hafta yapılan üst üste zamlar sonrasında sürücüler indirim haberi bekliyordu. Bugün yaşanan bir son dakika gelişmesi ile birlikte hem benzin fiyatlarında hem de motorin fiyatlarında indirim olacağı duyuruldu. Akaryakıt indirimi salı gününden itibaren geçerli olacak. Benzine yapılacak olan İndirimin 61 kuruş olduğu öğrenilirken motorun indirimi ise 77 kuruş olacak. 19 Aralık 2022 güncel akaryakıt fiyatları ve detaylar haberimizde...

Benzin ve motorine indirim geliyor

Küresel akaryakıt fiyatlarının son bir yıl içinde yaşadığı dalgalanmalar nedeniyle benzin ve motorin fiyatlarına da peş peşe zam ve indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu gün brent Petrol 1 yılın en düşük seviyelerine geriledi. Bu gece yarısından itibaren akaryakıtta indirim müjdesi geldi. Benzin fiyatlarına 61 kuruş motorin fiyatlarına ise 70 7 kuruşluk indirim bu gece yarısı geçerli olacak.

19 Aralık güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt indirimi öncesi 19 Aralık 2022 güncel benzin motorin ve LPG fiyatları şöyle oldu;

İSTANBUL

Benzin fiyatı: 18,51 TL

Motorin fiyatı: 22,80 TL

ANKARA

Benzin fiyatı: 18,72 TL

Motorin fiyatı: 22,97 TL

İZMİR

Benzin fiyatı: 18,70 TL

Motorin fiyatı: 23,04 TL