Akaryakıta zam haberleri sonrası indirim müjdesi geldi!

TAKİP ET

Brent Petrol fiyatlarında yaşanan artış sonrası geçtiğimiz hafta motorun fiyatına 4 defa zam yapılmıştı. Nihayet rüzgar tersine döndü ve motorun için indirim haberleri gelmeye başladı. Dizel yakıt fiyatlarına 13 Ekim perşembe gününden itibaren büyük indirim yapılacak.

Reklam
Reklam

Motorin litre fiyatı geçtiğimiz hafta yapılan zamlar sonrasında 28 lirayı geçmişti. Nihayet motorinin litresine indirimi haberi de geldi. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 13 Ekim'den itibaren motorinin litre fiyatına 2,13 lira indirim yapıldı. Yani motorin yeniden 26,37 lira seviyesine geriledi.

Bir haftada 4 zam birden

Brent Petrol fiyatlarında yaşanan artışın ardından son 6 gün içinde motorinin litre fiyatına 4 defa zam yapıldı. Hafta başında yeni dar gelen zamla birlikte motorin 28 liranın üstüne çıktı. 6 günde 4 zam yapılan motorin fiyatları için bu defa güzel haber geldi. Bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına indirim geldi. 28 liraya kadar yükselen motorun yeniden geriledi.

Bu gece indirim yapılacak

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren yeniden indirim yapılacak. İndirimle birlikte 28 lirayı geçen motorin fiyatları düşecek. Motorine uygulanacak olan İndirimin 2,13 lira olduğu öğrenildi. Motorin yeniden 26,37 seviyelerine gerileyecek.