Akbank bakiye sorgulama işlemi nasıl yapılmaktadır?

TAKİP ET

Banka işlemlerini kolayca internet üzerinden halletmek isteyen vatandaşlar bankaların mobil bankacılık uygulamaları sayesinde kolaylıkla halledebiliyorlar. Biz de bu haberimizde Akbank bakiye sorgulamanın nasıl yapıldığını anlattık. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Eğer ki işlem yaptığınız bankanın mobil bankacılık uygulaması varsa uygulamaya giriş yaptıktan sonra birçok işlemi kolaylıkla halledebilirsiniz. Bu işlemlerden biri de bakiye sorgulama işlemidir. Akbank, müşterilerinin hesap bakiyelerini sorgulama işlemlerini yapabilmesi için birden fazla imkan sunmaktadır. İnternet bankacılığı kullanmıyorsanız da şubeye gitmeye gerek kalmadan bakiye sorgulayabilirsiniz. İşte konuya ilişkin detaylar…

Akbank hesap bakiyesi sorgulama

Tüm bankalardaki bakiye sorgulama işlemi aynı şekilde yapılmamaktadır. Akbank hesabınız varsa hesap bakiyesi sorgulamak için şubeye gitmenize gerek yok. Hesap bakiyesi sorgulamak için telefondan ya da internetten sorgulama yapabilirsiniz. Bunun için SMS, internet veya mobil bankacılık ile bakiye sorgulama yapabilirsiniz.

SMS aracılığı ile bakiye sorgulama nasıl yapılır?

Eğer ki Akbank hesabınız varsa SMS ile saniyeler içinde bakiye sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Bu hizmet 7/24 kullanılabilir. Lakin hesap içinde bu işlemi gerçekleştirmek için internet ya da mobil bankacılık kullanıyor olmalısınız. SMS ile Akbank bakiye sorgulaması için, telefonunuz mesaj kısmını BAKIYE yazıp boşluk bırakıp kartınızın son 4 hanesini yazdıktan sonra 4425’e mesaj göndermeniz gerekmektedir. Mesajı gönderdikten sonra kısa zaman içinde yanıt alabilirsiniz.

Akbank direkt bakiye sorgulama

Akbank işlemlerini kolayca halletmek için Akbank Direkt uygulamasını telefona ya da tabletinize indirmeniz gerekmektedir. Bahsettiğimiz bu uygulama Android ya da IOS olan tüm telefonlarda uyumludur. Akbank Direkt uygulamasını indirdikten sonra T.C kimlik numarası ve şifre aracılığı ile hesaba giriş yapılır. Ardından “Hesaplarım” yazan kısımdan bakiye sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra Akbank Direkt ile bakiye sorgulaması dışında, hesabınızda yapmak istediğiniz işlemleri de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 7/24 bu hizmetten faydalanabilirsiniz.

Akbank internet bakiye sorgulama

Eğer ki internet bankacılığınız varsa bakiye sorgulama işlemini rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu işlem için ilk olarak Akbank resmi web sayfasına girmelisiniz. Adrese giriş yaptıktan sonra İnternet Şubesi seçeneğinden T.C kimlik numarası ve şifre aracılığı giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra kullanmış olduğunuz hesap veya hesap türlerine tıklayarak, bakiyeniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu hizmetten 7/24 faydalanabilmeniz mümkün.

Bu haberimizde sizlere Akbank müşterilerinin kolaylıkla nasıl bakiye sorgulama işlemi yapılacağından bahsettik. Şubeye gitmeye gerek kalmadan kolaylıkla hesap bakiyesi sorgulayabilir bunun yanı sıra başka işlemleri de gerçekleştirebilirsiniz. Diğer merak ettiğiniz tüm soruları Akbank müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. Akbank müşteri hizmetleri numarası olan 444 25 25 ya da 0850 222 25 25 numaralar ile iletişim sağlayabilirsiniz. Diğer Akbank hizmetleri hakkında detaylı bilgi için Akbank resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Akbank Bakiye sorgulama banka