Akbank emekli kampanyasına yeniden başladı 7500 TL ödeyecek

TAKİP ET

Akbank'tan Ekim ayı hamlesi geldi. Emekli maaş promosyonu yeniden başladı. 31 Ekim'e kadar başvuru yapan emekliye 7500 TL ödeme yapacak.

Reklam
Reklam

Akbank emekli kampanyasına yeniden başladı 7500 TL ödeyecek. Akbank emekli maaş promosyon kampanyası Eylül ayının sonunda sona ermişti. Ancak özel bankaların büyük çoğunluğu Ekim ayında da kampanyalarına devam edince Akbank'tan da yeni bir atak geldi. Akbank Ekim ayında emekli vatandaşlara yeniden promosyon ödemesi yapmaya başlayacak. Emekli maaş promosyon yarışı içine giren Akbank, rakamlarını da yukarı yönlü güncelledi. Ekim ayında Akbank'a maaşını taşıyan emekliye tam 7500 TL maaş promosyon ödenecek. Kampanya süresini uzatan Akbank, resmi internet sitesinden Tüm detayları açıkladı.

Akbank, Ekim ayında özel bankalar arasında devam eden emekli maaş promosyon yarışına yeniden dahil oldu. Temmuz ağustos ve eylül aylarında emeklilere rekor ödemeler yapan Akbank, Ekim ayında kampanyasında son vermişti. Ancak özel bankalar rekabette hız kesmeyince Akbank'ta yeniden yarışa dahil oldu. Bankanın resmi internet sitesinden bu sabah saatlerinde emeklilere müjde verildi. maaşını taşıyan ve 3 yıl boyunca Akbank'tan alma sözü veren emekliye maaş promosyon ödeme tarihi uzatıldı. Akbank'ın kampanyası 31 Ekim tarihine kadar devam edecek.

AKBANK MAAŞ PROMOSYON KAMPANYASI UZADI

Akbank'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 31 Ekim 2022 tarihine kadar Akbank müşterisi olan ve 3 yıl boyunca maaşını Akbank'tan alma taahhüdü veren emekliye maaş promosyonu ödemesi yapılacak. Kampanyaya katılım şartları ise değişmedi aynı şartlar doğrultusunda emekliler ek ödeme alma şansına sahip olacak.

Emekli promosyon kampanyasını yeniden başlatan banka, banka şubelerinden, internet bankacılığı üzerinden ve mobil bankacılık üzerinden başvuruları kabul ediyor. Yani emekliler Maaş promosyonu kampanyası için banka şubesine gitmek zorunda değil mobil bankacılık üzerinden anında başvuru yapabiliyor.

EMEKLİYE FIRSAT DOLU KAMPANYALAR

Akbank'ın emekli vatandaşlara ödediği maaş promosyonu 7500 TL olarak güncellendi. Tam bitti derken yeniden kampanyaya başlayan Akbank bir gün aynı zamanda emekliye havale ve EFT işlemlerinde de avantajlı fırsatlar sunuyor. Şubelerinde büyük yoğunluk olan Akbank bu Yoğunluğun önüne geçebilmek amacıyla mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de başvuruyor açtı. Yani bu durumda emeklilerin şubeye gitmesine gerek kalmadı.

3 YILLIK SÖZÜNÜZ YETİYOR

Akbank'tan emekli maaş promosyonu almak isteyen emeklilerin 3 yıllık maaş taahhüdünde vermesi yeterli. Herhangi bir ek koşul aranmıyor sadece 3 yıllık sözünüze anında 7500 TL ödeme yapılıyor. Hem halihazırda emekliler hem de yeni emekli olanlar Akbank'ın kampanyasından faydalanabiliyor. Akbank emekli maaş promosyonu kampanyası ile ilgili güncelleme detaylarına bankanın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz