Akbank, Garanti Bankası ve İNG Bank 17.00'den sonra 13.000 TL ödeme yapacak

TAKİP ET

Son dakika duyuruldu ve bu nakit kampanyasına herkes yararlanacak. Akbank, Garanti Bankası ve İNG Bank 17.00'den sonra 13.000 TL ödeme yapacak

Reklam
Reklam

Akbank, Garanti Bankası ve İNG Bank 17.00'den sonra 13.000 TL ödeme yapacak. Reşit olan vatandaşlar için bomba haber geldi. 13.000 TL verilecek. Yurttaşların başvurularını gerçekleştirebilmeleri amacıyla süratli bir şekilde prosedür yapabilecekleri yeni kampanya başladı. Akbank, Garanti Bankası ve İNG Bank bağlamında daha evvel kredi kullandıysanız banka şubelerine gitmenize lüzum kalmadan, sizi anında hesabınıza 13000 TL'ye kadar ödeme yatırılacak. 

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye 3.100 TL ödeme yattı! TC kimlik numaranızdan hemen kontrol edin


Ayın sonunu göremeyen emekli bütçelerine, Sosyal Güvenlik Kurumu desteği: 3 emekli maaşı birden alabilirsiniz! Sosyal Güvenlik Kurumu emekli ödemeleri


Cumhurbaşkanı Erdoğan 12.000 TL ödemenin hesaplara yatacağını açıkladı! Bu ay ve önümüzdeki ay hesaplarınıza bakın


180 gün ödemesiz sıfır faiz oranı ile 225.000 TL anında hesaba yatıyor! Banka Genel Müdürü biraz önce açıkladı





Bireysel müşterilerin Kampanya katılabileceği bulur, Nakit kampanyasında müracaatını gerçekleştirecek olan vatandaşlara  özel bankalar bağlamında düşük faiz oranlarıyla kredi vereceğini açıkladı. 


 

Akbank, Garanti Bankası ve İNG Bank bağlamında 13 bin TL ye kadar süratli bir şekilde müracaat gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara güzel haber!


Akbank, Garanti Bankası ve İNG Bank bağlamında müracaat gerçekleştirmek isteyen yurttaşların banka kredi şartlarına makul olması gerekmektedir. 

Başvuru yapacak olan vatandaşlar, süratli bir şekilde gereksinim kredisi alabilmek istiyorlarsa bu bankaların başlatmış bulunduğu kredi kampanyalarına katılarak, 3 dakika içinde kredi sonucunu anında görebilmektedir. En yakın banka şubesine giderek tüketici kredisi kampanyasına katılabilecek, nakit ihtiyacınızı buradan da giderebileceksiniz. Banka şubelerine giderek prosedür yapacak olan kişiler, 3 sene vadeye kadar kredi müracaatında bulunabilmektedirler. 



Kredi puanı 1200 üstünde olan bireylerin daha düşük faiz oranlarından yararlanacakları bu kredi kampanyasında banka şubelerini haricinde internet sitelerine girerek de tüketici kredisi müracaat formlarını doldurarak prosedür yapılabilirsiniz.  Kampanya detayları ile ilgili verileri ve güncel faiz oranlarını öğrenmek istiyorsanız, Akbank, Garanti Bankası ve İNG Bank resmi internet siteleri üstünden prosedürlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.