Akbank kara listede ve kredi puanı sıfır olan vatandaşlara 20.000 TL ödeme yapıyor! Aylık ödeme yok! Paralar hemen hesapta

TAKİP ET

İçinde bulunduğumuz ekonomik durum göz önüne alındığında vatandaşlar için nakit para talebi oldukça önem kazanmıştır. Bu anlamda kara listede olan ve kredi notu düşük olduğu için kredi alamayan vatandaşlara gün yüzü doğdu. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Akbank kara listede ve kredi puanı sıfır olan vatandaşlara 20.000 TL ödeme yapıyor! Aylık ödeme yok! Paralar hemen hesapta... Akbank nakit para ihtiyaçları için bomba bir kampanya ile gelmiş bulunuyor. Kara listede olup kredi notu sıfır olanlara ilaç gibi gelecek. Bu manada 20.000 TL hesaplara yatıyor. Üstelik aylık geri ödemesi de olmadan. 
Akbank yeni kampanya duyurusu ise vatandaşları mest etti. Nakit gereksinimi olan vatandaşlar başvurularını yaptıklarında banka kredi puanı düşük olması halinde da anında prosedür yapacak ve nakit kullanacaklardır. Tüketici kredisi almak isteyen vatandaşlar, yapmış oldukları başvurularını hayata geçirmek istiyorlarsa, son dakika olan bu kampanyaya katılabilirler. Akbank yaptığı açıklama da süratli ve anında netice alınacak kredi kampanyasına katılabileceklerdir.  


 

AKBANK'tan SMS ile kredi alın anında hesaba yatsın 


SMS ile kredi müracaatı amacıyla Kredim TC Kimlik aratarak 4425 numarasına mesaj atabilirsiniz. Başvuru yapacak olan vatandaşlara anında netice verilmektedir. AKBANK SMS ile kredi kampanyasına katılmak amacıyla ilaveten bankanın internet sitesine girerek de kredi müracaatı yapabilirsiniz.  AKBANK SMS kredi kampanyasına katılarak onay alan vatandaşlar en yakın banka şubelerine giderek kredi tüketimini gerçekleştirebilirler. 



Akbank bu durumlara ilaveten emekli olan vatandaşlara Akbank emekli kredisi ile de destek oluyor. Kredi notu düşük olan ve bankalardan kara listede olan vatandaşların Akbank şubelerine maaş taşımaları halinde anında yüksek limitli onay alacağını belirtebiliriz. 


Bankanın resmi web internet sitesi bağlamında da oluşturulan bu kredi kampanyasına katılacak olan şahıslar amacıyla rehber yayınlandı. Sosyal medya hesapları üzerinden de müracaat yapacak olan vatandaşlar aynı şartlara ideal olmaları halinde kredi kullanabilirler. Banka müşteri hizmetleri iletişim numarası bağlamında güncel faiz oranlarını anında öğrenebilirsiniz. Ve bu manada krediye başvuru yaparsınız.