Akbank mobil uygulaması arızası! Akbank mobil giriş hatası! Akbank mobil çöktü mü?

TAKİP ET

Bu sabah saatlerinden itibaren mobil bankacılık işlemlerinde hatayla karşılaşan Akbank müşterileri isyan etti. Akbank mobilde yaşanan sorunu araştırmaya devam eden müşteriler mobil bankacılık uygulamasını kullanamıyor. Akbank, müşterilerin sabah saatlerinden bu yana sorun yaşadığı mobil bankacılıkla ilgili açıklama yaptı.

Reklam
Reklam

Bu sabah saatlerinden itibaren mobil bankacılık işlemlerinde hatayla karşılaşan Akbank müşterileri isyan etti. Akbank mobilde yaşanan sorunu araştırmaya devam eden müşteriler mobil bankacılık uygulamasını kullanamıyor. Akbank, müşterilerin sabah saatlerinden bu yana sorun yaşadığı mobil bankacılıkla ilgili açıklama yaptı. Sabah saatlerinden bu yana arızayla karşılaşan Akbank müşterileri mobil bankacılığa giriş yapamıyor. Müşterilerin isyanı üzerine Akbank’tan yaşanan sorunla ilgili açıklama geldi. Peki, Akbank mobil çöktü mü, ne oldu? Akbank mobil uygulaması neden açılmıyor? Akbank mobil giriş hatası nedir? Akbank mobil düzeldi mi, ne zaman düzelecek? İşte detaylar…

Akbank Mobil Uygulamasında Arıza

Akbank müşterileri bu sabah saatlerinden itibaren mobil uygulamasında yaşadıkları sorunu dile getiriyor. Sosyal medyanın gündemine yerleşen arızayla ilgili isyan eden Akbank müşterileri mobil bankacılığa giriş yapamamaktan şikayetçi. Müşterilerden gelen şikayetler sonucunda Akbank’tan yaşanan sorunla ilgili açıklama geldi.

Akbank’tan Açıklama

Akbank’ta yaşanan hizmet kesintisi müşterileri isyan ettirdi. Akbank müşterileri bayram öncesi böyle bir sorunla karşılaştıkları için tepki gösterirken Akbank’tan gelen açıklamada, ‘Sistemimizde yoğunluk nedeniyle yavaşlama ve aksamalar yaşıyoruz. Tüm birimlerimiz konuyla ilgili çalışmakta olup sürece dair bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz. Yaladığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz.’ ifadelerine yer verildi.

EFT İşlem Süresi Uzatıldı

Arızayla ilgili yapılan açıklama sonrasında yeni bir açıklama daha yayınlayan Akbank, ‘’Bankamız mobil bankacılık kanalında yaşanan yavaşlama ve aksamalar devam ediyor. Tüm birimlerimiz konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Müşterilerimizin EFT işlem süresi 16.00’a kadar uzatılmıştır. Yaşanan aksaklıktan dolayı tekrar özür dileriz.’ ifadelerine yer verdi.