Akbank müşteri hizmetlerine nasıl bağlanılır? Direkt müşteri hizmetleri ile görüşmek için yapılması gerekenler

TAKİP ET

Akbank müşteri hizmetlerine bağlanmak için izlenmesi gereken adımlar nelerdir? Banka ile ilgili herhangi bir sorunumuz veya sorumuz olduğunda müşteri hizmetleri ile görüşmemiz gerekir. Peki Akbank müşteri hizmetlerine nasıl bağlanılır? Direk müşteri hizmetleri ile görüşmek için yapılması gerekenler detayları ile haberimizde...

Reklam
Reklam

Bankalarla ilgili işlemler artık daha ön planda olan bir eylem. Bazen banka hesap bilgileri için, bazen hizmetler hakkında bilgi almak için bazen ise gerekli diğer konularda banka ile iletişime geçmek isteyebiliriz. Bankaya giderek de yapılabilecek bazı işlemleri müşteri hizmetleri aracılığıyla daha kısa sürede ve olduğumuz yerden yapılabilmektedir. 
Bankaların müşteri hizmetleri numaraları birbirinden farklıdır. Her banka kendi müşterileri için müşteri hizmetleri imkanını sunarak müşterilerinin işlerini kısa sürede halletmesi için yardımcı olmaktadır. Müşteri hizmetlerini arayarak ilgili bankanın sunmuş olduğu tüm ürün ve hizmetlerin neler olduğunu öğrenme veya hesap bilgileriniz hakkında tüm detaylara erişme imkanına sahipsiniz. Ancak müşteri hizmetlerine direk bağlanmak mümkün görünmüyor çünkü bankanın Müşteri hizmetleri numarasını aradığınızda ilk önce karşınıza telesekreter çıkıyor. Sonrasında ise müşteri hizmetlerine bağlanmak için birçok numara tuşlamamız gerekiyor. Peki müşteri temsilcisine direk olarak bağlanmayı nasıl sağlayabiliriz? 

Akbank müşteri hizmetleri

Her bankanın sunmuş olduğu müşteri hizmetleri temsilcisi ile iletişime geçerek ilgili bank hakkında bilgi alma durumu Akbank için de geçerlidir. Müşterilerin hesap bilgileri veya sunmuş olduğu bankacılık hizmetleri hakkında bilgi sahibi olabilmeleri bununla birlikte soru ve şikayetlerini iletebilme leri açısından müşteri hizmetleri oldukça önemli bir rol teşkil etmektedir. Akbank müşteri hizmetlerini aradığımız zaman bu tarz konularda bilgi sahibi olabilir ve istediğiniz konuda yardım alabilirsiniz. Akbank müşteri hizmetlerinde sesli yönlendirme teknolojisi kullanılmaktadır. Eğer istediğiniz bilgi genel bir bilgi ise sesli yanıt sisteminden faydalanabilirsiniz. Ancak ses yanıt sistemi sorununuz lu karşılayacak şekilde cevap ver vermiyor işte hep istediğiniz an müşteri temsilcisine bağlanabilmek de bu buradaki kişi ile ilgili sorun için görüşebilmektesiniz. Burada yapılacak olan bütün konuşmalar kayıt altına alınacaktır. 

Akbank müşteri hizmetleri temsilcisine direk olarak nasıl bağlanılır? 

Eğer Akbank müşteri hizmetlerine sesli yanıt sistemi içerisinde girmeden direkt olarak bağlanmak istiyor iseniz ilk önce Akbank müşteri hizmetleri numarasını aramanız gerekmektedir. Burada karşımıza çıkan sekreter gerekli tuşlamaları yapmanız isteyecektir. Telesekretere bağlanış ınızdan sonra sırası ile 4-2-0 tuşlarını tuşlamamız halinde müşteri temsilcisi ile direkt olarak irtibata geçmeniz mümkündür. 

Akbank sesli yanıt sistemi nedir?

Eğer işleminiz sesli yanıt sistemi üzerinden yapılabilecek bir işlem sen müşteri hizmetleri numaraları arasından herhangi birini aramanız yeter. Burada telefonun karşısında olan telesekreter size gerekli işlemler için tuşlamamız gereken numaraları söyleyecektir. Tuşlamaları doğru yaparak istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz. Bankanın sesli yanıt sistemi ile sunmuş olduğu hizmetler aşağıdaki gibidir;
-Kredi Kartı Limit Öğrenme ve Limit Arttırma
-Kart Şifre işlemleri
-Kredi Kartı Hesap Kesim Tarihi Sorgulama veya Değişiklik
-Kredi Kartı Dönem İçi Harcamaların Kontrolü
-Kredi Kartı Borç Ödeme
-Mevduat Hesap Bakiyesi Öğrenme
-Akbank Direkt Şifre İşlemleri
-Virman
-Kredi Ödeme Planının Gönderimi
-Yatırım Fonu Alım ve Satım
-Döviz Alım
 

akbank müşteri hizmetleri sesli yanıt sistemi