Akbank'tan Faizsiz Kredi Fırsatı! Nisan Ayı Bitmeden Başvurana 7500 TL Ödeniyor

TAKİP ET

Akbank son dakika faizsiz kredi müjdesini duyurdu! 7500 TL'ye kadar anında nakit ihtiyacınızı kolaylıkla Akbank'la giderebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Akbank Sıfır Faizli Hoş Geldin kredisinden tüm vatandaşlar yararlanabiliyor. Üstelik başvurunun hemen ardında ödeme saniyeler içinde hesaba yatırılıyor. Peki Akbank faizsiz 7500 TL kredi başvurusu nasıl yapılır? Akbank'tan Nisan ayı bitmeden faizsiz kredinizi hemen alın! Detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Akbank resmi internet sitesinden yaptığı duyuruyla resmen faizsiz kredi verdiğini duyurdu! Akbank'ın Ramazan Ayının da içinde bulunduğu Nisan ayı sonuna kadar devam ettireceği Sıfır Faizli Hoş Geldin kredisine adeta başvuru yağıyor! Akbank'tan yapılan açıklamayla tüm gerçek kişiler ve bireysel müşteriler sıfır faizli kredi kampanyasından yararlanabilecek. Sıfır faizle kullandırılacak kredi de sadece 39,41 TL kredi tahsis ücreti alınıyor. 39,41 TL'lik masraf dışında başkaca ek bir masraf veya faiz bulunmuyor. Üstelik Akbank şubelerine uğramadan, telefonunuzla Akbank Mobil üzerinden doğrudan 7500 TL kredi kullanabilirsiniz! Peki 7500 TL faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 7500 TL faizsiz Akbank Mobil üzerinden nasıl çekilir? Tüm bu soruların yanıtları haberimizde sizlerle...

Akbank 7500 TL Faizsiz Hoş Geldin Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank müşterisi olmayan vatandaşlar, Akbank'ın sıfır faizli hoş geldin kredi paketine başvuru yapabiliyorlar. "https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/mobilden-akbankli-olana-faizsiz-kredi.aspx" adresine giriş yaptıktan sonra "Hemen Akbanklı Ol" butonuna tıklamanız, ardından açılan ekrandan SMS Linki ile veyahut QR Kod ile önünüze gelen linke tıklayarak mobil telefonunuza Akbank Mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

Akbank Mobil uygulamasını indirdikten sonra tanıtım bölümlerini geçerek "Akbank Müşterisi olmak İstiyorum" butonuna tıklamanız ve ardından 5 aşamadan oluşan bilgi taleplerini eksiksiz ve tam şekilde doldurarak Akbank müşteri hesabınızı oluşturmanız gereklidir. Bu aşamada sizden kimlik bilgileriniz istenecektir. Gerek kurye yoluyla gerekse başka bankada hesabınız bulunuyorsa, bu hesabı kullanarak kimliğinizi kolay yoldan, şubeye gitmeden onaylayabilirsiniz.

Akbank Müşteri hesabınızı oluşturduktan sonra sıfır faizli 7500 TL kredi başvurunuzu 5 gün içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuz saniyeler içinde onaylandıktan sonra hesabınıza 7500 TL (kredi tahsis ücreti düştükten sonra) yatırılmaktadır.

Akbank Faizsiz Kredi Örnek Ödeme Planı



Akbank Faizsiz Kredi Kampanyasının Detayları

Akbank faizsiz kredi kampanyasında kullanılacak min. kredi tutarı 1.000 TL iken maksimum kredi tutarı 7.500 TL olarak belirlenmiştir. Faiz oranı %0 olarak uygulanacak olup vade en çok 12 aydır. Kredi başvurusunu yalnızca bireysel gerçek kişi banka müşterileri yapabilecektir. Kredi türü ihtiyaç kredisidir. Krediden mevcut Akbank müşterileri yararlanamayacak olup yeni Akbanklılar sadece 1 kez yararlanabileceklerdir.