Akbank'tan kolay hesap açma işlemi Akbank hesabı açma ve kapatmak için yapılması gerekenler nelerdir?

TAKİP ET

Akbank müşterilerinin merak ettiği hesap açma ve kapatma işlemleri sıkça araştırılmaktadır. Akbank üzerinden hesap açmak mobil bankacılık için gerekli görülmektedir. İstenmeyen hesapları ise kapatma işlemi mümkün. Akbank üzerinden hesap açma işlemleri yapılabilir ya da kullanılmayan hesabı kapatabilirsiniz. Akbank hesap açma ve kapatma işlemleri hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Akbank da hesabı olması isteyenlerin yerine getirmesi gereken şartları vardır. Bankanın şubesine giderek kolaylıkla hesap açma talimatı verilebilir. Akbank sitesi içerisinde bankaya dair detaylara yer verilmiştir. Kullanılmayan hesapları kapatmak için bankalara gidilmesine gerek var mı sorusunun yanıtı haberimizde

Akbank hesap açma

Akbank üzerinden hesap açmak isteyenler 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Bu durum da vadeli ya da vadesiz şekilde hesap açabilirler. Yakın olan Akbank şubesine gidilerek sıra numara alınması halinde gişe de isteğini belirtmeniz halinde hesap açma işlemleri başlatılacaktır. Bunun yanı sıra Akbank müşteri hizmetlerini arayarak hesap açma başvurusu da yapılabilir. Fakat başvuru yaptıktan sonra yine şubeye gitmek gerekmektedir. 

Akbank hesap kapatma 

Akbank üzerinde kullanılmayan hesabı kapatmak için birden fazla seçenek vardır. Vadesiz hesabın kapatılması istenildiğinde hesapta bakiye bulunmaması gerekmektedir. Eğer kapatılacak hesapta para varsa paranın çekilmesi ya da başka hesaba aktarımı yapılması gerekmektedir. Eğer bu işlemler yapılmaz kapatma işlemi gerçekleşmez. Bunun yanı sıra kapatılacak hesap üzerine otomatik ödemeler varsa bunların iptali gereklidir. 

Akbank ATM ile hesap kapatma

Akbank, hesap kapatma işleminizi Akbank ATM’lerinden de kolaylıkla yapabilirsiniz. ATM üzerinden hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Hesaplarım” kısmından “Vadesiz Hesap İşlemi”ne tıklamanız gerekir. Daha sonra Vadesiz Hesap Kapatma seçeneğine tıklayarak hesabınızı kapatabilirsiniz.

Akbank müşteri hizmetleri numarası: 444 25 25 ya da 0850 225 25 25 

akbank hesap açma akbank hesap kapatma