Akbili olan herkese 2.500 TL ve 5.000 TL nakit para veriliyor! ATM'den anında alabilirsiniz! Efsane kampanya açıklandı

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bağlamında açıklanan kampanya akbili yani İstanbulkartı olan herkesi kapsıyor İstanbulkart Mobil kullanıcılarına 2.500 TL'ye kadar faizsiz, masrafsız 5 ay vadeli, 5.000 TL'ye kadar makul faizli 24 ay vadeli kredi verilmektedir. ATM'den anında alabilirsiniz! Efsane kampanya detayları açıklandı.

Reklam
Reklam

Bu kampanya oldukça ses getirdi. Bu anlamda akbili olan herkese para verilecek.  FibaBanka AŞ ile oluşturulan iş birliği kapsamında İstanbulkart Mobil programı kullanıcılarına kampanya koşullarını sağlaması durumunda 500 TL - 2.500 TL arası faizsiz, masrafsız 2.500 TL – 5.000 TL arası makul faizlerle + Dijital Bakiye kullanılabilmektedir.
 

Akbili olan herkese 2.500 TL ve 5.000 TL nakit para veriliyor! İşte koşullar 

Akbili olan herkese 2.500 TL ve 5.000 TL nakit para veriliyor! ATM'den anında alabilirsiniz! Efsane kampanya açıklandı... Dijital Bakiye kampanyası, Fibabanka ile birlikte 500 TL - 2.500 TL arasında faizsiz, masrafsız 5 taksitle ya da 2.500 TL - 5.000 TL arası en uygun faizlerle 24 ay taksitle kullandırılacak mikro kredi kampanyası olmaktadır. 

Kampanya kapsamında + Dijital Bakiye müracaatını, Belbim dijital kanallarına üye kullanıcılar yapabilecektir. Onaylanan kredi bakiyeleri FibaBanka doğrultusundan, müracaat sahibinin dijital kartına anında aktarılacaktır. 

Kampanyaya yalnızca Belbim’e ait dijital kanallar üzerinden yönlendirme oluşturulan FibaBanka kanallarından müracaat yapılabilir.

Fiziksel İstanbulkart’a para aktarımı gerçekleştirilebilmesi amacıyla bir adet fiziksel kartın, İstanbulkart Mobil’e tanımlı ve kişiselleştirilmiş olması lazımdır. 

Dijital kart ve İstanbulkart limitleri aylık güncellenmektedir. Kampanyadan faydalandırılabilecek tek seferde ve maksimum tutar aylık 5.000 TL ile sınırlıdır.


Detaylar merak ediliyor 

Ayda yalnızca bir defa kampanyadan faydalanılabilir. Sonraki aylarda yine faydalanmak istenirse dijital kartın kullanmak mümkün limiti, 5.000 TL olmalıdır.

İstanbulkart Mobil’den aktarılan + Dijital Bakiye, para aktarımı özelliği kullanılarak kişiselleştirilmiş İstanbulkart’a aktarma edebilir. Verilen talimat NFC teknolojisine sahip akıllı telefonlardan, biletmatiklerden, toplu ulaşım geçiş ve ödeme cihazlarından ya da İstanbulkart’ın geçtiği alış veriş ödeme noktasındaki POS cihazından tanımlanabilir.

Dijital karta aktarılan bakiye ile İstanbul içi bütün toplu ulaşım ödemeleri QR kodla ödenebilir. Toplu ulaşım geçişlerinin yanısıra para aktarımı özelliği ile İstanbulkart’a aktarma edilerek A101, BİM, CarrefourSA, Migros ve Şok Marketlerde, İstanbulkart’ın geçtiği İş Bankası POS cihazlarının bulunduğu iş yerlerinde, Multinet ödeme noktalarında, Halk Bakkallarda, BiTaksi’de, Getir’de, Beltur’da, iTaksi’de, İBB Sosyal Tesislerde, Hamidiye Su Otomatlarında, İspark otoparklarında ve daha çoğu noktada ödeme aracı olarak kullanmak mümkün.

Kampanya 18 yaşından büyük bireysel müşteriler (gerçek kişi) amacıyla geçerlidir. Maksimum yaş limiti 70 olarak belirlenmiştir.

Başvurusu onaylanan kullananlara SMS ile bilgi verilecektir. Başvuru neticesi olumsuz ise FibaBanka doğrultusundan anlık olarak bilgilendirme yapılacaktır

Kampanya kapsamında tahsis ücreti ve yaşam sigortası yoktur. 

Dijital Bakiye kampanyasından faydalanan kullanıcılar müracaat sürecinde mobil aracılığı ile Fibabanka müşterisi olur. Fibabanka müracaat sahibi onayı ile kullanıcı adına hesap açar.

Kampanyanın bitiş tarihi 18.07.2022 olarak belirlenmiştir.