Akif Yaman kimdir? Akif Yaman ve Can Yaman arasında ne oldu?

TAKİP ET

Disney gecesinde ünlü oyuncu Can Yaman'ın tavırları magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve sosyal medyada Can Yaman'a büyük bir tepki oluşmuştu. Geceye damga vuran Can Yaman'ın tavırlarının sebebi ise sonradan ortaya çıktı. İlginç anların yaşandığı Disney gecesinde magazinci Akif Yaman ve beraberindeki meslektaşlarının Can Yaman'ı görünce kameraları indirerek ünlü oyuncuyu protesto ettiği öne sürüldü.

Reklam
Reklam

Disney gecesinde ünlü oyuncu Can Yaman’ın tavırları magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve sosyal medyada Can Yaman’a büyük bir tepki oluşmuştu. Geceye damga vuran Can Yaman’ın tavırlarının sebebi ise sonradan ortaya çıktı. İlginç anların yaşandığı Disney gecesinde magazinci Akif Yaman ve beraberindeki meslektaşlarının Can Yaman’ı görünce kameraları indirerek ünlü oyuncuyu protesto ettiği öne sürüldü. Disney Plus gecesi dün akşam birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Geceye katılan isimler arasında Can Yaman, Pınar Deniz, Aslı Enver, Cansu Dere, Melis Sezen ve Hande Erçel gibi birbirinden ünlü isimler vardı. Ancak gecenin asıl olayı Can Yaman ve magazinci Akif Yaman arasındaki kısa gerginlik oldu. Geceye damga vuran olayla ilgili birbirinden ilginç iddialar ortaya atıldı. Peki, Akif Yaman kimdir, kaç yaşında? Akif Yaman ve Can Yaman arasında ne oldu? İşte detaylar…

Disney Gecesine Damga Vuran Anlar

Disney gecesine katılan ünlü oyuncu Can Yaman’ın Türk magazincilere selam vermediği ve görmezden geldiğine dair iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ortaya atılan iddialar sonrasında sosyal medyada Can Yaman’a büyük bir tepki oluşmuş ve ünlü oyuncunun kendini beğenmiş tavırlar sergilediği şeklinde yorumlar yapılmıştı. Ancak olayla ilgili daha sonra ortaya atılan iddialar herkesi şaşırttı. Magazinci Akif Yaman’ın kendisine ısrarla selam vermeye çalışan Can Yaman’ı görmezden geldiği ve yanındaki arkadaşlarıyla birlikte ünlü oyuncuyu protesto ettiği öne sürüldü. Can Yaman geçerken Türk basınının ünlü oyuncuya karşı tavır almasına sebep olduğu iddia edilen Akif Yaman, sosyal medyada gündem oldu. Ayrıca basın mensuplarının Can Yaman’ın arkasından ‘O İtalya’nın yıldızı ya Türk basınına ihtiyacı mı var?’ ifadelerini kullandığı da iddia edildi. 



Akif Yaman’dan Açıklama

Yaşananların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan magazinci Akif Yaman, ‘Bana selam verdi ben almadım. Kendisini Türk basını olarak çekmek istemedik ve gitmek zorunda kaldı’ dedi. 



Akif Yaman Kimdir?

Magazinci Akif Yaman, ünlülerle olan arkadaşlığıyla biliniyor. Son dönemde ismi sık sık duyulan magazinci Akif Yaman, şarkıcı Reynmen’den yediği yumrukla gündeme gelmişti.