Akıl almaz kaza Bursa'da gerçekleşti

TAKİP ET

Bursa'da ana yol üzerinde arızalanan aracını yol kenara çeken kişinin aracına arkasından gelen başka bir otomobil çarptı. Kazada araçlar kullanılmaz hale gelirken 3 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Bursa’da gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Bursa-Mudanya yolunun Bursa istikametinde Kubilay A. adlı bir kişinin kullandığı araç, Bursa istikametine seyir halinde iken, yol ortasında arızalanarak en sağ şeritte duran Emin G. yönetimindeki bir araca arkadan çarptı.

İki aracın karıştığı kaza ile Tofaş Doğan markalı araç sürücüsü Emin G. ile yanında bulunan yolcu Makbule G. araçta sıkıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin kazayı 112 acil servis ekiplerine bildirmesiyle olay yerine kısa sürede acil servis ekipleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis ekipleri intikal etti.

Yol kenarındaki otomobile arkadan çarpan Kubilay A. ambulansa alınarak tedaviye altına alınırken diğer otomobilde sıkışan Emin G. ve Makbule G. ise itfaiye ekiplerinin aracı demir kesme makası ile açmasının ardından araçtan yaralı olarak çıkartıldı.

Gerçekleşen akıl almaz kazada Kubilay A., Emin G. ve Makbule G. Devlet Hastanesine sevk edilirken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada iki araç kullanılamaz hale geldi. Araçlar çekiciler tarafından kaldırılıp yol tekrar trafiğe açıldı. 

bursa Kaza