Akit TV spikerinden canlı yayında skandal sözler: Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız

TAKİP ET

Akit TV spikeri yine canlı yayında skandal sözlere imza attı. İnternet sitesi üzerinden de birçok defa skandal başlıklar atan Akit TV'de Ahmet Keser gündemde. Daha önce söylediğim "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler... Değil mi? Yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var' sözleriyle Tepki çeken ve tepkiler üzerine de işini kaybeden Keser, bu defa da Sevda Türküsev'i hedef aldı.

Reklam
Reklam

Akit TV spikeri Ahmet Keser bir kez daha skandal sözleri ile gündemde. Daha önce sabah haberlerinde canlı yayında "Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız, Nişantaşı, Etiler... Değil mi? Yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var” sözleriyle Tepki çeken ve hemen ardından da kovulan Ahmet Keser bu defa Sevda Türküsev’i hedef aldı. Sevda Türküsev’in iktidar değiştikten sonra Konyaaltı Plajı da üstsüz poz vereceğini iddia eden Keser, sosyal medyadan tepki çekti.
 

Sabah haberlerindeki sözleri tepki çekmişti

Akit TV spikeri Ahmet Keser'in bir dönem sabah haberleri sunduğu sırada kullandığı ifadeler tepki çekmiş ve işini kaybetmesine sebep olmuştu. Ahmet keser canlı yayında, "Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız, Nişantaşı, Etiler... Değil mi? Yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var” demişti. Bunun üzerine işinden kovulan Ahmet Keser bu defa da Facebook'ta bir sohbet sırasında Sevda Türküsev’i hedef aldı.
 

Konyaaltı plajında üstsüz poz verir

Facebook'ta katıldığı bir sohbet sırasında Sevda Türküsev’i hedef alan Ahmet Keser, ona hiç güvenmediğini belirterek Metin Özkan'ın kadın versiyonu olduğunu söyledi. Sevda Türküsev’in sadece şov yaptığını belirten Ahmet Keser, iktidar değiştikten sonra Konyaaltı plajında üstsüz poz vereceğini iddia etti.
 

Sosyal medyada tepki çekti

Ahmet keserim bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekerken aynı zamanda Facebook arkadaş listesinde bulunan arkadaşları bile yorum yaparak tepki gösterdi. Konunun hedefinde olan Sevda Türküsev ise Twitter hesabından İsim vermeden açıklamalarda bulundu. Avukatına talimat verdiğini ve yasal işlem başladığını söyleyen Türküsev ile Ahmet Keser mahkemelik olacak gibi görünüyor.