Aksaray'da akıllara durgunluk veren görüntü! Devekuşu bir kadını kovaladı

TAKİP ET

Türkiye'de gün geçmiyor ki akıllara durgunluk veren bir olay meydana gelmesin. Bu defa görüntüler Aksaray'dan geldi. Aksaray Kültür Park'ta bir barınakta tutulan deve kuşu kafesinden kurtularak içeride bulunan kadın müşteriyi kovaladı. Olay anı kameralara da yansırken görenler şaşkına döndü.

Reklam
Reklam

Aksaray'da devekuşu bir kadını kovaladı. Aksaray Kültürpark’ta bulunan bir işletmede kafeste tutulan deve kuşu kafesinden kaçarak müşterilere zor anlar yaşattı. Kafe bahçesinde bulunan bir kadın müşterinin peşinden dakikalarca koşan deve kuşunu görenler hayrete düştü. O anlar bir cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Görevliler müdahale etti

Aksaray Kültürparkta bulunan bir kafenin bahçesinde meydana gelen olayda kafe çalışanlarından biri barınakta bulunan deve kuşuna yem verdikten sonra kapıyı kapatmayı unuttu. Açık kalan kapıdan kaçan devekuşu bahçede bulunan Müşterilerden Kardelen Nur Yüce’yi kovalamaya başladı. Kadın müşterinin Deve kuşundan panik halinde kaçma anı çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Görevliler ve diğer müşteriler durumu fark ettikten sonra müdahale ederek deve kuşunu yeniden barınağa götürdü.