Alanyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle | A Spor Alanya Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Alanyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle, A Spor Alanya Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri, Alanya Adana Demir özet A Spor, Alanyaspor Adana Demirspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Alanyaspor Adana Demirspor ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Türkiye Kupası’nın geçen turunda evinde Mardin 1969 takımını 5-0’lık rahat bir skorla geçen Alanyaspor Adana Demirspor ile bugün oynayacağı zorlu karşılaşmayı kazanarak adını son 8 takım arasına yazdırmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’in yeni ekibi olan ve Türkiye Kupası’nın geçen turunda sahasında Ankaraspor’u zorlansa da 3-2 ile geçmeyi bilen Adana Demirspor zorlu Alanyaspor deplasmanında galip gelerek çeyrek finale yükselmek istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.  Futbol severler ise Alanyaspor Adana Demirspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Alanyaspor Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Alanyaspor Adana Demirspor maçı bugün saat 17.30’da Bahçeşehir Futbol Okulları Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Alanyaspor Adana Demirspor maçında Ümit Öztürk düdük çalacak.
Alanyaspor Çeyrek Finali İstiyor
Süper Lig’de son haftalarda etkili bir oyun sergileyen ve önemli 3 puanlar kazanan Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün Adana Demirspor’u konuk edecek. Ev sahibi ekip bu zorlu karşılaşmadan galip ayrılarak çeyrek finale çıkmanın planlarını yapıyor. Teknik direktör Farioli’nin Adana Demirspor maçına as kadroyla çıkması bekleniyor. 
Adana Demirspor’un Hedefi Kupa
Sezon başında kadrosuna kattığı kaliteli oyuncularla birlikte Süper Lig’de oldukça flaş sonuçlara imza atan Adana Demirspor bugün ligin bir başka flaş takımı Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Adana temsilcisi bu karşılaşmayı kazanarak kupa hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. 
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turundan itibaren VAR uygulaması devreye girecek. Yani bütün maçlarda VAR hakemi de olacak.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi Ne Zaman?
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi, 11 Şubat Cuma günü saat 14.30'da yapılacak. Kura çekimi A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Çeyrek final müsabakaları 1, 2 ve 3 Mart'ta, yarı final 1. maçları 19, 20 veya 21 Nisan, yarı final 2. maçları ise 10, 11 veya 12 Mayıs tarihlerinde oynanacak.
Alanyaspor Adana Demirspor maçı özeti için tıklayınız
 

Alanya Adana Demir özet A Spor Alanyaspor Adana Demirspor maçı özeti Türkiye Kupası son 16 Süper Lig