Alanyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 3 Alanya Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta maçında Alanyaspor Adana Demirspor ile bugün karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise internet üzerinden Alanyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırmaya devam ediyor. İşte Bein Sports 3 Alanya Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasının dikkat çeken maçlarından birisi olan Alanyaspor Adana Demirspor karşılaşması futbol severlerin gündemini meşgul ediyor. Üst üste iki maç kaybettikten sonra geçen hafta Yeni Malatyaspor’u ezici  bir oyunla 6-2 yenmeyi başaran Alanyaspor’da hedef Adana Demirspor’u da yenmek olacak. Öte yandan ligin güçlü ekiplerinden birisi olan Adana Demirspor Alanyaspor deplasmanında kazanarak rakibini üzmenin ve 3 puanı cebine koymanın peşinde olacak. Kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Alanyaspor Adana Demirspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeye devam ediyor. 
Alanyaspor Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Alanyaspor Adana Demirspor maçı bugün saat 19.00’da Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 3 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Alanyaspor Adana Demirspor maçında Hüseyin Göçek düdük çalacak.
Alanyaspor - Adana Demirspor muhtemel 11'ler:
Alanyaspor:
Serkan, Juanfran, Awaziem, Mevlja, Ahmet, Fatih, Novais, Emre, Davidson, Efecan, Diedhiou
Adana Demirspor: Muric, Svensson, Samet, Deli, Rassoul, Stambouli, Sinan, Yunus, Akintola, Vargas, Balotelli
Alanya’da 3 Oyuncu Kadroya Alınmadı
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında evinde Adana Demirspor’u konuk edecek olan Alanyaspor’da tüm oyun planı 3 puan üzerine kuruldu. Fakat turuncu yeşilli ekipte kritik eksikler bulunuyor. Ev sahibi ekipte Borja, Emre Akbaba ve Milunovic bu akşamki mücadelede forma giyemeyecek.
Adana Demirspor Tek Eksikle Geliyor
Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Alanyaspor’un konuğu olacak Adana Demirspor’da teknik direktör Vincenzo Montella bu karşılaşma öncesinde forvet oyuncusu Balotelli’ye özel uyarılarda bulundu. Adana temsilcisinde sakatlığı devam eden Younes Belhanda dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. 
Alanyaspor Adana Demirspor maç özeti için tıklayınız
 

Alanyaspor Adana Demirspor Alanya Adana Demir maç özeti Spor Toto Süper Lig