Alanyaspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle | Bein Sports Alanya - BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta maçında Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Önemli karşılaşma öncesinde futbol severler maçın özetini ve gollerini görmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. İşte Bein Sports BJK - Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig yaklaşık 10 günlük bir aranın  ardından yeniden başladı ve heyecan 13. hafta karşılaşmalarıyla devam edecek. Süper Lig’in 13. haftasında Beşiktaş deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin 12. haftasında evinde Trabzonspor’a son saniye golüyle 2-1 mağlup olan siyah beyazlılarda tek hedef sahadan 3 puanla ayrılmak olacak. Ligin güçlü iki ekibini karşı karşıya getirecek olan bu karşılaşmanın nasıl bir sonuçla biteceği merak konusu oldu.
ALANYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ
Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Tayfur, Fatih, Umut, Efecan, Emre, Davidson, Babacar.
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Oğuzhan, Pjanic, Larin, Güven (Kenan)
Beşiktaş’ta Forvet Hattı Karışık
Süper Lig’de oynadığı son karşılaşmada evinde Trabzonspor’a 2-1 kaybeden Beşiktaş’ta karşılaşma saati beklenmeye başladı. Siyah beyazlıların Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi bu önemli karşılaşmada takımını yalnız bırakacak. 27 yaşındaki golcünün sakatlığı teknik heyeti düşündüren konulardan bir tanesi. Aynı zamanda disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bırakılan N’Sakala da Alanya deplasmanında forma giyemeyecek.
Siyah Beyazlılarda Tek Hedef Galibiyet
Süper Lig’in geçen haftasında Trabzonspor’a 2-1 kaybeden siyah beyazlılar zirvenin tam 10 puan gerisine düştü. Bu sezon deplasmanlarda kırılgan bir görüntü sergileyen Beşiktaş’ta tek hedef sahadan galibiyetle ayrılarak deplasman hastalığına bir son vermek olacak.
Alanyaspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda ?
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş 20 Kasım Cumartesi saat 19.00’da Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Önemli karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy olacak.
Alanyaspor Beşiktaş maçı özeti için tıklayınız
 

alanyaspor beşiktaş spor toto süper lig bein sports alanya - bjk youtube geniş özeti