Alanyaspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Alanya GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Alanyaspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Alanya GS youtube geniş özeti ve maçın golleri, Alanya GS özet Bein Sports, Alanyaspor Galatasaray maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasının dikkat çeken karşılaşmalarından birisi olan Alanyaspor Galatasaray maçı bugün oynanacak. Süper Lig’de haftalardır 3 puan kazanamayan ve son oynadığı maçta evinde lider Trabzonspor’a 2-1 yenilerek ligin ikinci yarısında henüz kazanamayan Galatasaray zorlu Alanyaspor deplasmanında galip gelerek 3 puan hasretine son vermek istiyor. Öte yandan son haftalarda aldığı 3 puanlarla dikkat çeken ve son oynadığı maçta evinde Hatayspor’u 6-0’lık farklı bir skorla deviren Alanyaspor Galatasaray karşısında da kazanarak iyi gidişatını sürdürmek istiyor. Futbol severler ise Alanyaspor Galatasaray maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Alanyaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Alanyaspor Galatasaray maçı bugün saat 16.00’da Bahçeşehir Futbol Okulları Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Alanyaspor Galatasaray Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Alanyaspor Galatasaray maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Ata Yıldırım üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Ümit Öztürk oturacak.
Galatasaray’da Kritik Eksikler Var
Süper Lig’de bugün zorlu Alanyaspor deplasmanında 3 puan kovalayacak olan Galatasaray’da maç öncesi kritik eksikler bulunuyor. Sarı kırmızılı takımda Muslera, Diagne, Boey, Işık Kaan, Fatih, Omar ve Mohammed maç kadrosunda yer almayacak.
Alanyaspor 2 Eksikle Sahada
Süper Lig’de bugün Galatasaray’ı ağırlayacak olan Alanyaspor’da maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Akdeniz ekibinde Diedhiou ve Tayfur Bingöl Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.
Galatasaray Galibiyete Hasret
Süper Lig’de bugün Alanyaspor deplasmanına konuk olacak olan Galatasaray son 12 maçında yalnızca bir kez kazanabildi. Sarı kırmızlı takım Alanyaspor maçını kazanarak haftalardır süren galibiyet orucunu bozmak istiyor.
Alanyaspor Üst Üste 4. Kez Kazanmak İstiyor
Süper Lig’de bugün evinde Galatasaray ile kozlarını paylaşacak olan Alanyaspor son haftalardaki formu ve kritik 3 puanlarla dikkatleri üzerine çekti. Akdeniz ekibi Galatasaray karşısında da galip gelerek üst üste 4. kez kazanmanın hesaplarını yapıyor. 
Alanyaspor - Galatasaray muhtemel 11'ler:
Alanyaspor: 
Marafona, Juanfran, Fatih, Furkan, Borja, Efkan, Novais, Efecan, Emre Akbaba, Davidson, Eduardo
Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Ömer, Taylan (Pulgar), Berkan, Emre Kılınç, Cicaldau, Kerem, Halil
Alanyaspor Galatasaray maç özeti için tıklayınız

Alanyaspor Galatasaray maçı özeti Alanya GS özet Bein Sports Süper Lig Spor Toto Süper Lig 24. hafta