Alanyaspor Hatayspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Alanya Hatay youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Alanyaspor Hatayspor ile bugün karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise internet üzerinden Alanyaspor Hatayspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırmayı sürdürüyor. İşte Bein Sports 1 Alanya Hatay youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 22. hafta maçında Alanyaspor Hatayspor ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de geçen hafta Altay deplasmanına çıkan ve 2-0’lık bir galibiyet alan Alanyaspor Hatayspor ile evinde oynayacağı karşılaşmadan da galip ayrılarak iyi gidişatına devam etmek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de geçen hafta Galatasaray ile zorlu bir karşılaşma oynayan ve 4-2’lik skorla kazanmasını bilen Hatayspor ise güçlü rakibini deplasmanda yenerek üst üste 2. galibiyetini almayı planlıyor.
Futbol severler ise Alanyaspor Hatayspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 

Alanyaspor Hatayspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak olan Alanyaspor Hatayspor maçı bugün saat 17.00’de Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Alanyaspor Hatayspor maçında Bahattin Şimşek düdük çalacak.
Alanyaspor’da Hedef Üst Üste 2. Galibiyet
Spor Toto Süper Lig’de bugün Hatayspor’u evinde konuk edecek olan Alanyaspor güçlü rakibi karşısında kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Ev sahibi ekipte maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Alanyaspor’da Umut ve Diedhiou zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek.
Hatayspor’da 4 Eksik Var 
Spor Toto Süper Lig’de bugün Alanyaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Hatayspor deplasmanda kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Konuk ekipte maç öncesi 4 eksik bulunuyor. Munir, El Kaabi, Traore ve Burak Alanyaspor maçının kadrosunda yer almayacak.
Alanyaspor - Hatayspor muhtemel 11'ler:
Alanyaspor:
 Serkan, Juanfran, Fatih, Furkan, Tayfur, Emirhan, Emre, Davidson, Efecan, Novais, Candeias
Hatayspor: Abdullah, Kamil, Burak, Fatih, Adekugbe, Boudjema, Ribeiro, Louis, Saba, Kahraba, Diouf
Alanyaspor Hatayspor maç özeti için tıklayınız
 

Alanyaspor Hatayspor Alanya Hatay canlı maç izle Spor Toto Süper Lig