Alex Rider dizi konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Alex Rider dizisi ilk sezonuyla beraber izleyicilerle buluştu. Alex Rider film konusu ve oyuncu kadrosunun merak konusu oldu. Alex Rider dizi fragmanı ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başladı. Haberimizde konu hakkında detaylara haberimizde yer verdik

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz yıl ilk sezonu yayınlanan Alex Rider dizisi içerisinde tipik gençlik olaylarına yer verdi. Bugünlerde hemen her yerde karşımıza çıkan reşit olma hikayesi, alkol ile ilk tanışma anı, eski sevgiliden intikam alma mücadelesi gibi sıkıcı akış öncülerinin aksine, Alex Rider, zekice kurgulanan bir casusluk öyküsüdür. Güçlü akış devlerinin aranan projesi olmasına ilaveten genç odaklı şov mentalitesiyle yola çıkan dinamik bir pazarlama aracıdır.

Alex Rider film konusu

Amcasının söylendiği gibi bir trafik kazasında değil, İngiliz casusu olarak görev aldığı sırada öldürüldüğünü öğrenmesiyle Alex Rider'ın hayatı bambaşka bir hal alıyor. MI6'nın gizli bir biriminin başkanı olan Alan Blunt, Alex'in çocukluğundan beri casusluk için eğitildiğini düşünür ve bu yüzden Alex'ten iki milyarderin ölümünü araştırmasını talep eder. İsteksizce yeni bir kimlik kazanan Alex, iki milyarderin ölümü ile Point Blanc adlı bir yatılı okulun bağlantısını ortaya çıkarmak için harekete geçer.

Alex Rider film fragman 

Alex Rider film oyuncu kadrosu ve karakterler

Otto Farrant – Alex Rider

Vicky McClure – Mrs. Jones

Ronke Adekoluejo – Jack Starbright

Brenock O’Connor – Tom Harris

Nyasha Hatendi – Smithers

Stephen Dillane – Alan Blunt

Ace Bhatti – Crawley

Thomas Levin – Yassen Gregorovitch

Ana Ularu – Eva Stellenbosch 

alex rider konusu alex rider dizisi alex rider oyuncu kadrosu