Aleyna Tilki'den üzen paylaşım, sevenlerini kahretti…

TAKİP ET

Aleyna Tilki daha önce yer aldığı sahnelerden bir fotoğraf karesi paylaşarak üzücü haberi duyurdu. Yoksa müziği bırakıyor mu?

Reklam
Reklam

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile sıkça gündeme gelmeyi başara n Aleyna Tilki, bu kez hayranlarını üzecek bir haber ile gündem oldu. Yaptığı paylaşımda ses tellerinde bir sorun yaşadığını aktardı. Peki yaşadığı sorunun çözümü var mı yoksa kalıcı mı? Aleyna Tilki şarkı söylemeye devam edebilecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar…

Aleyna Tilki’İnin paylaşımı

“Aleyna Tilki eski sahnelerinden bir kesiti paylaşarak altına şu notları düştü:

Son zamanlarda yaşadığım zor süreçten dolayı ses tellerimde yırtılma meydana gelmiş. Bir süre şarkı söyleyemeyeceğim, yeniden şarkı söylemeye başlayana dek eski performansımı dinleyip sesim kıymetini daha iyi anlıyorum, açıp sonuna kadar dinleyin, çok güzel bir tbt…”

Kimseye hakkımı helal etmiyorum!

Devamında başka bir paylaşım daha yaparak; “Ses tellerimi elimden alan kimseye hakkımı helal etmiyorum. Katlığımda p çocuk halim olmayacak, daha güçlü bir şekilde ayaklanacağım” “notunu düşerek, başka bir gönderide de çorba resmi paylaşıp ‘canın ses tellerim için çorba içiyorum’ şeklinde bir yorum yaptı.