Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor ve nereli? Havva Öztel'in yaşı ve hakkında bilgiler

TAKİP ET

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel merak konusu oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Havva Öztel hakkında Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor ve nereli gibi sorular araştırılmaya başladı. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in yaşı ve hakkında bilgiler haberimizde.

Reklam
Reklam

Genç şarkıcı Aleyna Tilki bu seferde annesiyle gündem oldu. Genç şarkıcının annesi Havva Öztel, son dönemde sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Kullanıcılar Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor gibi soruları araştırıyor.
Havva Öztel kimdir, ne iş yapıyor?
Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel 1978 yılında dünyaya gelmiş ve 42 yaşındadır. Mehmet Tilki ile evli olan Havva Öztel 2017 yılında eşinden ayrılmıştır. Eşinden ayrıldıktan sonra kızlarıyla birlikte yaşamaya başlayan Havva Öztel aslen Trabzonludur.
Aleyna Tilki’nin büyük bir çıkış yaparak ünlü olmasından önce okul müdür yardımcılığı yapan Havva Öztel şimdilerde yurt sahibidir.
 

havva öztel aleyna tilki