Aleyna Tilki'nin son hali gündeme bomba gibi düştü! Aleyna Tilki'nin ev hali hayranlarının beğenisini kazandı

TAKİP ET

Yaptığı davranışlarla ve sözlediği sözlerle gündemden bir an olsun düşmeyen genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin son hali gündeme bomba gibi düştü! Aleyna Tilki'nin ev hali hayranlarının beğenisini kazandı. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Magazin dünyasının gündem isimlerinden olan Aleyna Tilki gerek güzelliği gerekse de söz ve davranışları sebebiyle insanların sürekli olarak takip ettiği ünlü isimler arasında yer almaya devam ediyor. Londra ile İstanbul arasında sürekli seyahatler gerçekleştiren Aleyna Tilki yaşadığı yoğun temponun verdiği yorgunluğu üzerinden atmak için annesi Havva Öztel ve kardeşiyle birlikte Dubai’nin yolunu tutmuştu. 
Aleyna Tilki’nin Son Hali Gündeme Bomba Gibi Düştü

Dubai tatili sırasında oldukça yürek hoplatan pozlar paylaşan güzel şarkıcı evine döner dönmez de fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi. Oyuncaklarıyla birlikte fotoğraf çekinen Aleyna Tilki’nin ev hali bir çok hayranının beğenisini kazansa da pek çok insan Aleyna Tilki’nin fotoğrafına ‘’Yeter artık zayıflama’’ yorumları da yaptı.
Aleyna Tilki’nin Ev Hali Hayranlarının Beğenisini Kazandı

İlk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye’deki şarkı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki ‘’Cevapsız Çınlama’’ adlı şarkısıyla tüm Türkiye’de ün kazandı. Son zamanlarda İngilizce şarkılar da üreten genç şarkıcı Londra ile İstanbul arasında sık sık seyahatler yapıyor. 

Yoğun iş temposu sırasında evinin odasında oyuncaklarıyla birlikte çekindiği bir fotoğrafı takipçileri ile paylaşan güzel şarkıcının ev hali hayranlarının beğenisini kazandı. Fakat genç şarkıcının aşırı zayıf olduğunu düşünen insanlar da oldu.

Aleyna Tilki Aleyna Tilki ev hali