Aleyna Tilki sutyensiz sahne aldı! Tek düğmeli hırkasının olay olmasına ne dedi?

TAKİP ET

Son günlerde Aleyna Tilki, Take It Or Leave It şarkısıyla ve şarkının klibi ile gündeme oturmuştu. Aleyna Tilki'nin klipinde motor üzerinde soyunması ve yarattığı iddialı tarz birçok eleştiriye maruz kalmıştı. Tilki, şimdi de verdiği konserde sahne aldığı tarz ile kendinden bahsettirdi. Tek düğmesi olan, son günlerin modası hırkalardan sutyensiz biçimde giyerek sahneye çıktı. Bakın, Aleyna Tilki buna ne dedi…

Reklam
Reklam

Son şarkısı “Take It Or Leave It” şarkısının klipiyle de gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, aynı zamanda yaptığı paylaşımlarla da bir hayli dikkat çekiyor. İddialı tarzı, klipleri, sözleri ve yaptıklarına sürekli eleştiriler gelen Aleyna Tilki, tüm bunları göğüsleyerek yoluna devam ediyor. Tarzıyla yine olay oldu! Buket Aydın ve Demet Özdemir gibi isimlerinde giyerek konuşulduğu, son günlerin modası olan tek düğmeli hırkalardan giyerek sahne aldı.

Altında Jean ve sutyensiz bir tarz yarattı. Aleyna Tilki, frikik verme ihtimalinden çekinmeden, korkusuzca dans ederek sahne aldı.
Sosyal medya üzerinden sahnedeki fotoğraflarını paylaşan Aleyna Tilki “Sahnede normal yaşamın bir parçası olarak giyinmeyi ve makyajsız çıkmayı çok seviyorum” açıklaması yaptı.
Aleyna Tilki’nin hayranlarından destek gecikmedi. Hayranları Tilki’ye “Parlamaya devam et” yorumları yaptı.