Aleyna Tilki ve Cüneyt Özdemir arasındaki buzlar eridi! Barışma videosu yayınlandı

TAKİP ET

Türk pop müziğinde güçlü sesi ile kendine hayran bırakan Aleyna Tilki, 'Take It Or Leave It' adlı klibi ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Gazeteci Cüneyt Özdemir ise o klibi eleştiri yağmuruna tutmuş, Aleyna Tilki'nin sesinin iyi olduğunu ancak şarkının berbat olduğunu söyleyerek sert ifadeler kullanmıştı. Bunun üzerine Aleyna Tilki de sosyal medya hesabından cevap vermiş ve ikili arasında ipler gerilmişti.

Reklam
Reklam

Aleyna Tilki'nin  'Take It Or Leave It' adlı şarkısı sosyal medyaya damga vurmuş özellikle klip birçok kişiden eleştiri almıştı. Eleştiri getiren isimlerden biri de Gazeteci Cüneyt Özdemir olmuştu. Aleyna Tilki'nin Sesini çok güzel olduğunu ancak şarkının berbat olduğunu söyleyen Cüneyt Özdemir, sert ifadeler kullanınca Aleyna Tilki ile araları bir hayli gerilmişti. Ancak ikilinin arasında buzların eridiğini Cüneyt Özdemir'in YouTube videosunda ortaya çıktı.

Dünya starını yakından tanıma fırsatı elde ettim

Gazeteci Cüneyt Özdemir YouTube da yayınladığı videosunda Aleyna Tilki ile barıştıklarını anlattı. Bir mekanda Aleyna Tilki ile karşılaştıklarını söyleyen Cüneyt Özdemir, genç şarkıcının masasına gittiğini ve sohbet ettiğini dile getirdi. Cüneyt Özdemir açıklamasının devamında ise “Bir dünya starını yakından tanıma fırsatını da elde ettim." ifadelerini kullandı.

Klibini eleştirmişti

Aleyna Tilki'nin Geçtiğimiz günlerde çıkardığı İngilizce şarkısı büyük Yankı uyandırmış ve saatler içerisinde 13 milyon dinlenmeye ulaşmıştı. Ancak klibi tepki çeken şarkıya bir eleştiride Cüneyt Özdemir'den gelmişti. Gazeteci kimliği ile tanınan Cüneyt Özdemir, Aleyna Tilki'nin Sesini çok güzel olduğunu ancak şarkının berbat olduğunu söylemişti. Bunun üzerine Aleyna Tilki de sosyal medya hesabı üzerinden Cüneyt Özdemir’e cevap vermiş ve ikili arasındaki ipler bir hayli gerilmişti.

Cüneyt Özdemir yayınladığı son YouTube videosunda Aleyna Tilki ile aralarının düzeldiğini açıkladı. Bir mekanda karşılaştıklarını ve sohbet ettiklerini söyleyen Cüneyt Özdemir, "Aleyna Tilki ile sohbet ettik. Bir dünya starını yakından tanıma fırsatını da elde ettim. Aleyna tabi iddiası büyük bir arkadaşımız. Ben buna hep tabi böyle demeçlerde tanık olmuştum. İlk kez karşı karşıya oturduğumuzda o iddianın büyüklüğüne ilk kez şahsım adına tanık oldum." dedi.