Aleyna Tilki yatak odasında iç çamaşırıyla sere serpe poz verdi

TAKİP ET

Yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemindeki yerini alan genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin verdiği pozlar da olay oluyor. Bu kez yatak odasında iç çamaşırıyla poz veren Tilki'nin bu pozu yine gündemde ilk sırada yer aldı. Sosyal medyanın gündemine oturan pozla ilgili binlerce yorum gelirken genç şarkıcının paylaştığı fotoğrafa düştüğü yorumu da çok konuşuldu.

Reklam
Reklam

Yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemindeki yerini alan genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin verdiği pozlar da olay oluyor. Bu kez yatak odasında iç çamaşırıyla poz veren Tilki’nin bu pozu yine gündemde ilk sırada yer aldı. Sosyal medyanın gündemine oturan pozla ilgili binlerce yorum gelirken genç şarkıcının paylaştığı fotoğrafa düştüğü yorumu da çok konuşuldu. İç çamaşırı pozu beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Aleyna Tilki bir kez daha sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Aleyna Tilki’ye övgü dolu yorumlar yaparken bazı kullanıcılar ise verdiği pozu eleştirerek tepki gösterdi. İşte Aleyna Tilki’nin gündem olan iç çamaşırlı pozu ve paylaşımına düştüğü olay not…

Kumar Açıklaması Gündem Olmuştu

Geçtiğimiz günlerde yaptığı kumar açıklamasıyla magazin manşetlerinin ilk sıralarına yerleşen genç şarkıcı Aleyna Tilki, konser için Kıbrıs’a gitmiş ve kumar oynadığını itiraf etmişti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarda sık sık magazin gündeminin ilk sıralarında yer alan Tilki, bu kez verdiği iç çamaşırlı pozla gündeme geldi.

İç Çamaşırıyla Verdiği Poz Olay Oldu

Sosyal medya hesabında 3 milyon takipçisi bulunan Aleyna Tilki, Instagram hesabını oldukça aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Son paylaşımı olay olan genç şarkıcının yatak odasında üzerinde iç çamaşırıyla verdiği poz gündeme bomba gibi düştü. Yatak odasında iç çamaşırıyla poz veren ve bu pozu takipçileriyle paylaşan Aleyna Tilki, ‘Ben öldüm’ notunu düştüğü paylaşımıyla çok konuşuldu. 

Eleştirilere Yanıt Verdi

Yatak odasındaki iç çamaşırlı pozu müstehcen bulunan ve eleştiri yağmuruna tutulan Aleyna Tilki, kendisini eleştirenler yanıt verdi. Son paylaştığı muhafazakarlık adı altında eleştirenlere seslenen Aleyna, ‘Son fotomu muhafazakarlık adı altında eleştirenler, hiçbiriniz muhafazakar değilsiniz aslında. Eğer algınız bir önceki gün bir Türk kadını olarak Billboard’a verdiğim röportajı değil, son fotoğrafıma reaksiyon veriyorsa sizin ilgi alanınız başarı değil, benim iç çamaşırımdır. Ki benim gerçekten temiz bir yerden muhafazakar olanlara saygım derin ve sonsuzdur. Dedelerimiz, anneanne ve babaannelerimiz bize kıymetli şeyler öğretti. Onların ortamında inanın iç çamaşırıyla gezmiyorum. Ama sahte muhafazakarlarla bir iç çamaşırı partisi yapmak isterim. Giyinişin hiçbir türlüsü cesaret gerektiren bir şey değildir aslında. Bu durumun cesaret olması gerçeğini toplum yarattı. Hem de yaralayıcı ve suçlu bir şekilde. ‘ ifadelerini kullandı.