Ali Babacan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Gücünüz yetmeyecek' mesajı verdi!

TAKİP ET

DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından verdiği mesajda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak 'Demokrasi ve Atılım Partisi'ni durdurmaya gücünüz yetmeyecek' gönderisini paylaştı.

Reklam
Reklam

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin bugün 17.00 civarında Gaziantep’te düzenleyeceği mitinge çağrı amacıyla bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Ali Babacan, “Ellerinden geleni ardına koymasınlar, Demokrasi ve Atılım Partisi’nin sel olan damlaları karşısında hiçbir baraj duramayacak” sözlerini, partisinin afişlerinin yer aldığı videoyu sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da etiketleyerek “DEVA’yı durdurmaya gücünüz yetmeyecek” açıklaması yazarak paylaştı.



‘Valilik mitingimizi engellemeye çalışsın’

Mitingin yapılmasına iki gün kala DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, miting yeriyle ilgili sıkıntı yaşadıklarını da dile getirmişti. Gaziantep Valiliği’nin kendilerine miting alanı vermediğini ifade etmişti. İl teşkilatlarının yapılacak olan miting için üst geçit ve kavşaklara asmak istedikleri afişlerin engellendiğini de belirten Babacan, yaptığı önceki açıklamada “Maşa ettiğiniz valilik mitingi engellemeye çalışsın, belediye de afişleri. Elinizden geleni ardınıza koymayın, her türlü kamu gücüyle engellemek için çalışın” demiş ve sözlerine şöyle devam etmişti, “Her türlü engellemelere rağmen bizi durduramazsınız.”

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne verilen dilekçenin dört gün önce gönderilmesine rağmen, mitinge iki gün kala dahi cevap alamadıklarını da vurgulamıştı.