Ali Koç Galatasaray yönetimini telefonla arayarak teşekkür etti

TAKİP ET

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray kendi evinde Beşiktaş'ı konuk etmişti. Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus Galatasaray Beşiktaş derbisini locadan takip etmişti. Fenerbahçe başkanı Ali Koç maçın ardından sarı-kırmızılı takımın yöneticilerini arayarak teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Süper Lig'in 13 haftasında Galatasaray kendi evinde Beşiktaş'ı misafir etti. Sarı-kırmızılı takım karşılaşmayı 2-1 kazandı. Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus Galatasaray Beşiktaş derbisini sarı-kırmızılı takımın bacasından takip etti. Galatasaray'ın sağladığı bu ayrıcalık için Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un sarı-kırmızılı yönetimi arayarak teşekkür ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe teknik direktörüne loca tahsis edildi

Alınan bilgiye göre ve Fenerbahçe teknik direktörü Jorge jesus'un Galatasaray derbisini yerinde izleme isteğine sarı-kırmızılı kulüp olumlu cevap verdi. Portekizli futbol adamına, daha önce Fıratpen’e ait olan ancak bu sezon başkanlık locası olarak bilinen Loca tahsis edildi. Fenerbahçe teknik direktörünün maçta notlar alması da dikkatlerden kaçmadı.