Ali Koç Mesut Özil ile görüşecek! Dönüş biletini alıyor

TAKİP ET

Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminde Kadro dışı bırakılan Mesut Özil için Ali Koç devreye girdi. Mesut Özil ve Ali Koç arasında bir görüşme gerçekleşeceği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi yeniden karar almak için masaya otururken görüşmenin sonucuna göre Mesut Özil Dönüş biletini alabilir.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil performansı ile hem teknik heyette hem de taraftarda Hayal Kırıklığı yaratmıştı. İsmail Kartal döneminde Kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in durumu zor gece susun takımın başına geçmesi ile de değişmedi. Ancak sarı-lacivertli yönetim Mesut Özil için yeniden kapıları aralama kararı verdi. Fenerbahçe Yönetimi Mesut Özil gündemi ile toplantı yapacak.

Yönetim Mesut Özil’i dinleyecek

Alınan bilgiye göre sarı-lacivertli yöneticiler Daha önce Mesut Özil'in hafta konusunda kesin bir tavır koymuştu ancak karşılıklı yapılan açıklamalar sonrasında yıldız futbolcunun dinlenmesine karar verildi. Başkan Ali Koç ve kurmayları ilerleyen günlerde Mesut Özil konusunda toplantı yapacak ve karar netleşecek. Bu süreçte Ali Koç'un Mesut Özil ile Özel bir görüşme yapacağını da tahmin ediliyor.

26 maçta forma giydi

Mesut Özil Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon yani İsmail Kartal döneminde 26 maça çıktı. 33 yaşındaki futbolcu forma giydiği karşılaşmalarda 9 gol kaydederken 2 Asist yaptı.