Ali Koç, Rasim Ozan Kütahyalı'yı yok etti! Fenerbahçe'nin Başkanı'nın canlı yayındaki tüm sözleri olaydı!

TAKİP ET

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol Programı'na konuk olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın kavgası damga vurdu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Rasim Ozan Kütahyalı'nın FETÖ sözcülüğüyle ilgili, dün başka bugün başka konuşmasıyla alakalı ve sabun gibi kaymakla ilgili suçladı. Ali Koç, ROK'u Derin Futbol'un canlı yayınında resmen bitirdi.

Reklam
Reklam

Beyaz TV’de her anı olay olan Ali Koç’un katıldığı Derin Futbol Programı’nda tartışmalar çıktı. Fenerbahçe’ye yönelik şike soruşturması sebebiyle Rasim Ozan Kütahyalı’yı (ROK) hedef aldı. Koç, “ROK ne zaman spor yorumcusu oldu? 3 Temmuz’dan sonrası oldu. Ne hikmetse Mehmet Baransu’yla aynı dönemde…” dedi.
Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım’ın örgüte karşı durmadığını söyledi…

Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım’ı örgüte o dönemde karşı çıkmadığını söyleyerek suçladı, ortalık karıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Bir daha Aziz Yıldırım’ın adını ağzına almayacaksın” dedikten sonra Kütahyalı sesini yükselterek “Bu ülkede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kellesini almak istediler, biz bu örgütü çökerttik” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ROK’un arasındaki tartışmanın detayları…

Rasim Ozan Kütahyalı 2015’teki şike sözlerini öne sürdü

Fenerbahçe Başkanı; “ROK, 3 Temmuz’dan 4 yıl geçmesiyle Beyaz TV’de, 2015 senesinde şunları söyledi, ‘3 Temmuz olmasa Fenerbahçe’yi yerle bir etmeseydik, Galatasaray’ın önünü açamazdık. Ünal Aysal Galatasaray için neler yaptığımı çok iyi bilir. Siz laf üretirken biz laf ürettik. 2011 itibariyle Galatasaray gömülmüştü, 3 Temmuz olmasaydı eğer biterdi. Galatasaray ve Fenerbahçe bugün eşit seviyelerde, yoksa çok geriye düşerdi. Bir medya ayağı var değil mi, biraz düşünün bunları’ bunlar ne demek oluyor?”



Galatasaray’ın yöneticileri o dönemde çok şımardı

ROK ise: “Galatasaray yöneticileri o zamanlarda çok şımardı. Onlar şımarınca ben de hatırlatmak istedim. Diplomatik olarak değil, dan dun söyledim. 3 Temmuz öncesinde Fenerbahçe atılım kaydetti, Galatasaray bunun içinde değil. Asıl hedef Aziz Yıldırım’ın yok olmasıydı. Dolaylı olarak Fenerbahçe’yi de eleme operasyonu. Bundan sonra Galatasaray’ın önü açıldı, ancak bu bir şanstı. Fenerbahçe zaten sonuna geldi ve Süper Final’de kaydetti. Ben o zaman fanatiktim, şimdiyse objektifim. Bunları fanatik bir Galatasaraylı olarak söyledim, Aziz Yıldırım karşıtı olarak söyledim. Aziz Yıldırım tuhaf bir güçü, başa başkanları kontrol edecek kadar güçlüydü. Mehmet Ağar’ın yüzüne karşı söyledim, Rıdvan Dilmen’de şahit. Beşiktaş’ın 97’de hakkı yenmiştir. Fenerbahçe Ali Koç dönemlerinde kollandı” ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar ‘O dönem şike var’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç; “Aziz Yıldırım suç işlemedi, kul hakkı yemedi. Bir yıl hapis yattı, o amanlar can derdindeydik. Sizin programları izlemedik. Tesadüfte olabilir, sanki Rasim Bey spora girdi. Rasim Bey’i Ahmet Bey spora soktu” dedi.

Kütahyalı, “Aziz Yıldırım ile barışmanıza vesile olabilirsem çok mutlu olurdum” sözlerini sarf etti ve Ali Koç, “Rasim Bey, kendinizi çok ciddiye alıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Sesler yükselirken Ahmet Çakar “Tapeleri önümüze koyduklarında şike var dedim. 2011’i tekrar yaşasam aynısını derim. Devletin bütün kurumları uyanmadı, ben mi uyanacaktım?” ifadelerine yer verdi.



Ali Koç ‘Terbiyesizlik yapıyorsun kendine gel’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç; “Rasim Bey bu iş için seçilmiş sözcülerden biriydi sanki. Bizim davadan önce bir kitap çıkarıldı, Rasim Bey sözcüsü gibiydi. Aceleyle yazılmış, davayla ilgili kitaptı. ‘Herkes susacak ve emniyetçiler konuşacak’ diyorsunuz ekranlarda. Bu örgüte, bu sisteme sempatiyle bakan biri gibi konuşmalarınız var. Her gün tapeler servis ediliyor, dosyada gizlilik vardı. En çok tape Rasim Bey ve Mehmet Baransu’ya servis ediliyordu.” İfadelerini kullandı.

Kütahyalı ise, “Sizi ve Mehmet Baransu’yu mahveden savcılar içerideyse bizim sayemizde. FETÖ’nün bitmesini sağlayan en önemli 15-20 kişiden birisiyim. Bazılarının yazılarını da ben yazarım. 3 Temmuz’da yaptıklarım ancak sonrasında işin doğrulanması için çok şey yaptım” dedi.

Koç, “Terbiyesizlik yapıyorsunuz, Aziz Yıldırım devletin yanında değildi ne demek? O zaman bu örgütün en büyük üyesi sensin. Program bitene kadar Aziz Yıldırım ismini ağzına alma, kendine gel” sözlerini sarf etti.

Medya ayağının en büyük sözcüsü sendin

Kütahyalı sözlerinde “Nezaketli davranıyorum, fakat çok abartıyorsunuz. Erdoğan’ın kellesi alınmak isteniyordu, Aziz Yıldırım yanında durmadı” ifadelerine kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise “Aziz Yıldırım’ın adını ağzına alırken besleme çekeceksin, sen Zekeriya Öz’ün heykelini dikmeye çalışmış bir adamsın. Cumhurbaşkanımıza ve devlete göz dikiyorlarsa senin çok beğendiğin adamlar buna sebep oldu, kul hakkı yedin. Senin alnından bu silinmeyecek. Koskoca Galatasaray caimasına bağırıyorsun birde. Aziz Yıldırım’ı yemek isteyenler içinde sen de varsın, Balyoz, Ergenekon’da da vardın. Bunların medya ayağının en büyük sözcüsüydün. Önce FETÖ’yü yüceltip sonra çökerteceksin! Futbolda temizlik gerekiyor, inşallah Allah senin gibileri de basından temizler” ifadelerine yer verdi.