Alibeyköy'de 33 kişinin Yararlandığı tramvay kazasında yeni gelişme

TAKİP ET

Son dakika... İstanbul Alibeyköy'de Tramvay ve İETT otobüsünün çarpışması sonucunda 33 kişi yaralanmıştı. Kaza ile ilgili olarak adliyeye getirilen vatman Semi Ö. Çıkarıldığı mahkeme tarafından "bilinçli taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olmak" Suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Alibeyköy'de içinde yolcuların olduğu İETT otobüsü tramvay yolundan geçtiği sırada kaza meydana gelmişti. İETT otobüsü ve Tramvayın çarpışması sonucu otobüs sürüklenirken kazada 33 kişi yaralanmıştı. Feci kazanın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılırken yapılan incelemelerde otobüs şoförünün alkol ve uyuşturucu testinin temiz çıktığı tespit edildi.

Vatman tutuklandı

Hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra emniyete götürülen vatman Semi Ö. ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta bir kez daha ifade veren vatman ,“bilinçli taksilerle birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olmak" suçundan Tutuklama istemi ile Sulh Ceza hakimliğine sevk edildi.

Gelen son dakika haberine göre vatman Semi Ö. Çıkarıldığı Sulh Ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.